Temsilciler Bozatlı’yı istiyor..!

İyi Parti’de büyük bölümü eski ilçe başkanı Emrah Alper Bozatlı ve yönetimi tarafından atanan 102 mahalle temsilcisi, ilçe başkanlığından ayrılan Bozatlı’nın belediye başkan adayı olması için baskı yapıyor

İyi Parti İzmit İlçe Başkanı olarak göreve geldikten sonra kısa sürede ilçeyi toparlayıp, baskın seçime girme zorlukları ile karşılaşan Av. Emrah Alper Bozatlı, İyi Parti Kocaeli’nin en yüksek oyu alan ilçe teşkilatının başkanı olarak seçimi bitirdi. Buna rağmen durumdan memnun olmayan, olması gerekenin çok altında kalındığını ifade eden Bozatlı, genel merkezin tüm illerdeki yeniden yapılanma çalışmaları çerçevesinde muhtemel yeni il başkanının önünü açmak için görevden istifa etmişti.

Yeniden ilçe Başkanı olması teklifini de kabul etmediği kamuoyunun malumu idi. Av.Emrah Alper Bozatlı’nın kurucu üye olarak başından beri parti içerisinde yönetici olması, kuruluş sancılarını birebir yaşayarak tecrübe etmiş olması, başkanlık sorumluluğunu zor zamanda başarıyla yerine getirmiş olması, İzmit’te 102 mahalle temsilcisinin tamamına yakınını kendi ekibiyle birlikte ataması, mahalle temsilcilerinin yanı sıra ilçe ve il delegeleri arasında değer görüp sevilen bir yapısı olması partide bir adım öne çıkmasını sağlıyor.

Bozatlı’yı özellikle mahalle temsilcileri ilçe belediye başkan adayı olarak görmek istiyor. Bozatlı’nın başkan adaylığını düşünmediği ancak yoğun baskıya maruz kaldığı biliniyor.

Siyasete İyi Parti ile birlikte başlamasına rağmen siyasi kültürü derin bir aileden gelen, AP Milletvekili Vahit Bozatlı’nın torunu olan Emrah Alper Bozatlı’nın baskılar karşısında nasıl bir tavır alacağı merak ediliyor.

Bilindiği gibi İzmit için İyi Parti’de iki isim öne çıkmıştı. Manav kökenli aday adayları Mümin Kozan ve Muhammet Ertürk’ten sonra Bozatlı’nın adının da öne çıkması, partinin İzmit’e verdiği ağırlığı gösterdi. Taze il başkanı Şanbaz Yıldız bu ağırlığı kaldırabilecek mi, partide hemen herkes bu sorunun cevabını bekliyor.

24 Eki 2018 - 13:37 - Siyaset



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.



Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler