Tarhan Gebze’yi İstanbul’a bağladı!

CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan basın toplantısında yaptığı konuşmada İl olması için önerge verdiği Gebze’nin bu kez de İstanbul’un kenar köyü olduğunu ifade etti. Tarhan’ın bu sözleri kafa karışıklığına neden oldu

Tarhan Gebze’yi İstanbul’a bağladı!
Haber albümü için resme tıklayın

CHP Gebze İlçe Örgütü bugün Retro Cafe’de Gökhan Orhan başkanlığında basın toplantısı düzenledi. Toplantıya CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan, CHP Kocaeli İl Başkanı Harun Yıldızlı, İl Kadın Kolları Başkanı Songül Kaya, İlçe Kadın Kolları Başkanı Yaşa Erdoğan, CHP Gebze İlçe Yöneticileri, meclis üyeleri ve partililer katıldı.

Toplantıda sözü alan CHP Parti Meclisi Üyesi ve Kocaeli Milletvekili Tahsin şu ifadeleri kullandı: “Dünyayı kasıp kavuran pandemi sürecini yaşıyoruz. Sizlerin de yakından takip ettiği gibi CHP mahallelerden başlayarak demokrasiyi işleten tek parti. Hepimiz bu kentin gelişimi için mücadele ediyoruz. Ben her sabah gazeteleri açıp Kocaeli’nin ne sorunları var sizlerden öğrenmeye çalışıyorum.

“GEBZE, İSTANBUL’UN KENAR KÖYÜ”

Bizler Gebze’nin il olması için verdiğimiz teklif şov için değil. CHP’nin iktidarında Gebze il olacak. Gebze’nin İzmit’le bir ilişkisi yok ki. Gebze, İstanbul’un kenar köyü. Bu kent büyükşehirli il olmalı. Biz Gebze’nin il olması için sivil toplum örgütlerini harekete geçirerek mücadele edeceğiz. Beylikbağı’nda, Osman Yılmaz’da yaşayan vatandaşların İzmit’e gitmesi kolay değil. İlk seçimde CHP’nin önderliğinde millet ittifakı iktidar olacak. Saat 8’den sonra sokağa çıkabiliyor musunuz?

“GEBZE BÜYÜKŞEHİR OLURSA BÜYÜK GELİR ELDE EDECEK”

Sinemalarınız, tiyatrolarını var mı? Tarih burada. Hangisi yaşatılıyor? Sabah vatandaşımız işe gidiyor, akşam eve geliyor. Karanlık bir kent Gebze. Gebze Büyükşehirli bir il olursa çok büyük gelir elde edecek. Bizim vatandaşlarımız İzmit’e gitmiyor ki. Burayı kirleten, burada kazanan sanayi kuruluşları İstanbul’a gidiyor. Bu kente yatırım yapanlar da bu kentte yaşamalı.”

Tarhan’ın il olması için önerge verdiği Gebze’den İstanbul’un köyü olarak bahsetmesi “Hangisi gerçek?” sorusunu akıllara getirdi. Aynı zamanda Gebze’nin Büyükşehir olmasını da isteyen Kocaeli Milletvekili Tarhan toplantıda bulunanlarda kafa karışıklığına neden oldu.

21 Eyl 2020 - 17:20 - Siyaset



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

06

Ersin - Bu Ülkeyi yönetmek bu mu. Ülke yöneten adaletli olur. Hz. Ömer in sırtındaki gömleğinin bile hesabını vermesini isteyen bir halk vardı. Şimdide Elazığ depremdeki Acun tarafından toplanan paraların Elazığ a değilde nereye gittiği konusunda agzını açanı terör diye içeri atan bir ülke yönetici. Aman ne kadar güzel yönetim. YA GEBZE DE ÇALIŞANLARIN VEDE OTURANLARIN İSTANBULA GİDİŞ GELİŞLERİNDE TOPLU TAŞITLARDA SERVİSLERDE YER YOK. GEBZE İSTANBUL OLSA NE KAYBEDER BEN İSTANBULA GELDİĞİMDEN BELLI GÖRDÜĞÜM SADECE İSMİNDE KOCAELİ. DAİMA İSTANBUL'UN BIR SEMTI KONUMUNDA İŞLEV GÖRÜYOR.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 21 Eylül 17:20
05

Cenk aksu - Tahsin tarhana ahh bunlar ülke yönetecek diyenler dönün bir kendinize bakın siz nasıl ülke yönettiniz bugün diye ülke göz göre göre eridi gitti

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 21 Eylül 17:20
04

Trgy - Böyle bi açıklama ancak sana yakışırdı bir chpli olarak böylesine konuşmasını bile bilmiyenlerin acaba milletvekilliğinde işi ne 30 yıldır gebzede yaşıyorum akrabasına eşine dostuna faydası olmayan bir insan milettvekili olup ülkeyemi faydası olacak bunun gibiler yüzünden chpye oy vermiyorum 2 seçimdir

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 21 Eylül 17:20
03

1453 - siz daha partiyi yönetemiyorsunuz gelmişin gebzeyı
il yapıcam dıyon sadece gülüyorum bence gebzeyi hep beraber güzelliştirelim

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 21 Eylül 17:20
02

İzmit Li Demokrat - Bunlar ülke yönetecek işte ah Türkiyem ah şimdi anlıyorsunuz dimi Tayyip Erdoğanın 20 yıldır neden iktidar olduğunu

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 21 Eylül 17:20
01

Mete - Gebuze eskiden kadiköye bağliydi.Niye istanbulu iki ayri sehire bölelim demiyorsun tarhan ? İstanbul denilen fatih sur icinden ibaret yer.Anadolu yakasi ayri bir sehir eskide.Öyle yapin alin gebzeyi bağlayin.Yoksa ortalik karistirmayin bosuna.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 21 Eylül 17:20


Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler