Sürüm güven tazeledi

Bugün gerçekleşen Körfez İYİ Parti İlçe kongresinde mevcut başkan Cahit Sürüm güven tazeleyerek yeniden başkan seçildi

Sürüm güven tazeledi
Haber albümü için resme tıklayın

Körfez İYİ Parti İlçe kongresi bugün Tütünçiftlik Kültür Merkezi’nde gerçekleşti. 400 delegenin oy kullanma hakkının bulunduğu seçimde 321 delege oy kullandı. 2 oyun geçersiz olduğu seçimde Cahit Sürüm 234 oy alarak Başkan olurken, rakibi Ahmet Yücel Şanlı 85 oy aldı.

Seçimi kazanmasının ardından sözü alan Başkan Cahit Sürüm şu sözleri kaydetti:”Burada oy kullanan kullanmayan herkes için kazanan bireyler değil kazanan İYİ Parti’dir. Her ne pahasına olursa olsun Yücel bey kazansa bile yolumuza devam edecektik. Bu Körfez’e biz bayrağı dikeriz nasıl bu seçimi kazanırız, Ankara’ya daha çok milletvekili göndeririz, Şanbaz Başkanımla bizim derdimiz budur. Zengin bir kentin fakir insanları, şurda ki fabrikalar şuranın bir mağdurunu işe bile almıyor. Biz bunun için varız. Biz biriz bütünüz güçlü bir aileyiz.”

16 Şub 2020 - 19:19 - Siyaset



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.



Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler