Sibel Gönül ayrım yapmadı

Adalet ve Kalkınma Partisi İzmit Belediye Başkan adayı Sibel Gönül, siyasi parti ayrımı yapmaksızın İzmit’te belediye başkanlığı yapmış isimleri ağırladı

Sibel Gönül ayrım yapmadı
Sibel Gönül ayrım yapmadı
+2
Haber albümü için resme tıklayın

AKPİzmit Belediye Başkan adayı Sibel Gönül, aktif siyasete uzun süre ara verse de başarılı bir ekip çalışması gerçekleştiriyor. AKP içindeki tepkileri aza indiren Gönül, farklı siyasi partilere mensup isimlerle de buluşmayı sürdürüyor, onlardan fikir alıyor. Gönül, dün akşam İzmit’te ilçe ve belde belediye başkanlığı yapmış, farklı partilere mensup eski belediye başkanlarıyla bir araya geldi. Gönül, eski başkanlarla hem geçmişi yad etti hem de geleceği konuştu.

Gönül, program sonrası bir paylaşımda bulunarak, “Bu akşam, geçmişten günümüze İzmit'imize hizmet etmiş, değer katmış belediye başkanlarımızla bir araya geldik. Hem geçmişi yad ettik hem de geleceği konuştuk. Bizleri kırmayıp davetimize katılan tüm belediye başkanlarımıza gönülden teşekkür ediyorum...” dedi.

Sibel Gönül, eski başkanları ağırlarken ayrım gözetmedi, eski başkanlar da -tümü olmasa da- nezaket gösterip davete katılım sağladı. Sefa Sirmen, Hikmet Erenkaya gibi isimler davette yoktu.

03 Şub 2019 - 12:34 - Siyaset



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

03

MENEKŞE - SAYIN GÖNÜL SAYGILI VE ASİL BİR İNSAN ÇALIŞMALARINI İZMİTLİ HANIMLAR OLARAK TAKİP EDİYORUZ ARKASINDAYIZ SİBEL HANIM İÇİN ÇALIŞAN GÖNÜLÜN TANIMADIĞI BAYAN GURUBUYUZ YOLU AÇIK OLSUN

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 03 Şubat 12:34
01

Ulvi - Ejder meyvesi varmıydı yemekte. Siz hepiniz ejder meyvesi seversiniz. Soğan 6 lira, Ispanak 7 lira. Bunların halkın canını yakan fiyatlarla işi olmaz. YİYİN AĞALAR AKSIRANA TIKSIRANA KADAR YİYİN. MİLLETİN HAKKINI YİYEN HARAM YİYİCLER.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 03 Şubat 12:34


Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler