Sessizlik çağrısı

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, 15-16 Haziran tarihlerinde yapılacak olan üniversite sınavı öncesi İzmitlileri sessizlik konusunda uyardı

15-16 Haziran tarihlerinde yapılacak olan Yükseköğretim Kurumları Sınavı'na (YKS) girecek öğrenciler ve sınav merkezleri önünde sessiz olunması için bir mesaj yayımladı.

DUYARLI OLUN

Hürriyet’in açıklamasında şu ifadeler yer aldı: “Evlatlarımızın hayatlarının en önemli sınavlarından birisi olan bu sınavda onlara destek olmak bizlerin en önemli görevidir. Öğrencilerimizin emek ve çaba göstererek hazırlandıkları Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nda başarılı olacaklarına gönülden inanıyorum. İzmitlilerin de sınav saatleri boyunca okul çevreleri ve sınav merkezleri etrafında sessizlik konusunda duyarlılık göstermeleri gerekiyor.

HERKES ÜZERİNE DÜŞENİ YAPSIN

7’den 70’e herkes bu iki gün içerisinde sınava girecek olan gençlerimizin geleceği için üzerlerine düşen görevi yapmalı. Okul önlerinde ve çevrelerinde sınav saatlerinde yüksek sesle konuşma yapılmamalı, klakson çalınmamalı. En önemlisi trafik sıkışıklığına meydan verilmemeli ve gereksiz tartışmaya sebep olunmamalı. Gençlerimizin geleceği için Cumartesi ve Pazar günleri yapılacak olan üniversite sınavı süresince, vatandaşlarımızın özellikle sınav merkezleri çevresinde sessizliğin sağlanması için azami duyarlılığı göstereceğine inanıyorum” şeklinde konuştu.

14 Haz 2019 - 14:44 - Siyaset



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.



Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler