Seçimlerin iptalinin asıl nedenini öğrendik

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Büyükçekmece’de yurttaşlara hitap etti. Akşener, ''Erdoğan bir konuşma yapmıştı. 31 Mart akşamı. Hepimizin Cumhurbaşkanı gibi konuştu. Sonra devreye ne girdi bilmiyoruz, 3 harfliler mi 5 harfliler mi işler değişti. Sonra bir baktık seçimler iptal edildi. Araştırdık seçimin iptalinin asıl nedenini öğrendik. Asıl sebep duygusalmış'' dedİ

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener 23 Haziran seçimleri öncesi İstanbul programlarına devam ediyor. Bu kapsamda Arnavutköy’de yurttaşlarla bir araya gelen Akşener’in sonraki durağı Büyükçekmece oldu. Akşener’in açıklamalarından satır başları şu şekilde:

''ASIL SEBEP DUYGUSALMIŞ''

Erdoğan bir konuşma yapmıştı. 31 Mart akşamı. Bunun büyük bir şans olduğunu düşündüm. Hepimizin Cumhurbaşkanı gibi konuştu. Sonra devreye ne girdi bilmiyoruz, 3 harfliler mi 5 harfliler mi işler değişti. Sonra bir baktık seçimler iptal edildi. Araştırdık seçimin iptalinin asıl nedenini öğrendik. Asıl sebep duygusalmış.

Kısacık iki şey söyleyeyim 6 bin araba kayıp en düşük modeli Passat şoför, benzin parası sizin cebinizden çıkıyor. Vatandaşa bakıyorsun her evde en az bir işsiz.

''O DAMAT VAR YA O DAMAT''

O parayla istihdam sağlanabilir, İstanbul uçar ama görüyoruz ki yandaşlar uçmuş. Biz 31 Mart’tan sonra şunu yapabilirdik, itiraz edip çamurluk yapabilirdik. Neden yapmadık? İstanbullunun ferasetine güvendik. İki ekonominin hali perişan, o damat var ya o damat, ekonominin içine tükürdü.

Yurt dışı ile ilişkiler berbat, Türkiye en zor dönemini yaşıyor. Sayın Erdoğan’ın yanında görünenler onu satarlar ama hepiniz şahitsiniz biz buradayız onu ele dövdürmeyiz.

Bu yüzden yapılan haksızlığa rağmen yola çıktık. Şunu hiç unutmayın iki adayın katıldığı bir seçime gitmiyoruz. Biz sivil darbe ile hakları elinden alınmış, seçilmiş belediye başkanı ile seçimi kaybeden diğer aday arasındaki bir seçime gidiyoruz.

10 günümüz kaldı sabredeceksiniz. Yemin ettim sinirlerimi aldırttım. Sizden istediğim sabretmeniz. Ağabeyler çok sinirli, kavga çıkarın diye her şey yapılacak ama yapmayacaksınız.

15 Haz 2019 - 09:04 - Siyaset



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

06

Cemal - 2-) Milliyetçilik üzerinden yapılan siyaset
3-) Atatürk üzerinden yapılan siyaset.
Düşünün bu üçü olmasa bu halkı nasıl ikna ederler?
Toplumda en kolay ikna edilen kesim, kitap okumuyan kesimdir. İkna edemeyip sandığa çekemedikleri kesim ise Aşırılıklardan uzak duran 3 temel siyaset yöntemi dışında kalan kesim , haftaya istanbulun kaderini belirleyecek olan kesimdir.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 15 Haziran 09:04
05

Cemal - Asıl tabela partisi MHP dir. Nerdeyse son 10 yıldır bedavadan mecliste oturmaktadır. Seçimlerde ne vaad etmiştir ? Hangisini yerine getirmiştir? Saçma sapan bedavadan milliyetçilik edebiyatı yaparak , hasbel kader bugünlere gelmiştir. İktidar desen iktidar değildir, muhalefet desen muhalefet değildir. Bu ülkede halkı kandırmak için yapılan en kolay 3 siyasi methot vardır.
1-) Din üzerinden yapılan siyaset

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 15 Haziran 09:04
03

Kazım - Hiç bir varlığı olmayan tamamen başkalarının dümeninde giden tabela kurluşunun başkanı bu chp senide söz söyler hale getirdiya yazıklar olsun

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 15 Haziran 09:04
01

Trkn - Tabela partinin etkisiz başkanı. Bir dahaki seçimde böyle bir parti yok.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 15 Haziran 09:04


Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler