Sarıbay'dan aday adaylarına uyarı: Lafınızın nereye gideceğini tartarak konuşun

CHP Kocaeli İl Örgütü düzenlediği program ile aday adaylarını kamuoyuna tanıttı. İl Başkanı Cengiz Sarıbay, aday adaylarına nasihatler vererek, “Listede adınız olmazsa içinizde burukluk olmasın. Konuştuğunuz lafın nereye gideceğini tartarak konuşmanız lazım” dedi

Sarıbay'dan aday adaylarına uyarı: Lafınızın nereye gideceğini tartarak konuşun
Sarıbay'dan aday adaylarına uyarı: Lafınızın nereye gideceğini tartarak konuşun
+3
Haber albümü için resme tıklayın

Otel Asya’da düzenlediği basın toplantısıyla 44 aday adayını kamuoyuna tanıttı. Tanıtım toplantısına İl Başkanı Cengiz Sarıbay, İl Kadın Kolları Başkanı Songül Kaya, İl Gençlik Kolları Başkanı Emre Andız, mevcut milletvekilleri ve ilçe başkanlarının yanı sıra çok sayıda partili katıldı.

Sözlerine Anneler Günü’nü kutlayarak başlayan Sarıbay, “Bugün burada aday adaylarını tanıtım için toplandık. Erken seçim değil baskın seçimle karşı karşıya kaldık. Takvim çok kısıtlı. Perşembe günü genel merkezden gelen yazıda tüzüğümüz gereği 13 adayı belirleme yazısı geldi. İl kurulu oturup 13 adayı sıralama, oylama yapmadan bildirilmesi istendi. Bunun bize teslim süresi de bu akşam saat 17.00’ye kadar” şeklinde konuştu.

Sarıbay, “Ankara’dan hangi isimler çıkar bilmiyorum ama arkadaşlarımdan şunu istiyorum, listede isminiz olmazsa içinizde bir burukluk olmasın. Bu parti benim olmazsa olmazımdır demeniz lazım. Herkes yere sağlam basacak, konuştuğunuz lafın nereye gideceğini tartarak konuşmanız lazım. Siz artık milletvekili aday adayısınız bu onur size de yeter bana da yeter” dedi. Daha sonrasında 44 aday adayı kendisini tanıttı.

13 May 2018 - 11:00 - Siyaset



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.



Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler