Şaka yapmaya devam edeceğiz!

CHP İzmit İlçe Başkanı Hakan Çakar İzmit Belediyesi’nin kazanılmasını kamera şakası olarak değerlendiren Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın’a cevap vererek şaka yapmaya devam edeceklerini ifade etti

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, AKP İzmit İlçe Kongresi’nde yaptığı konuşmada “Önümüzdeki yerel seçimlerde bu kadroların İzmit’i tekrar alacağına inancım tam zerre kadar şüphem yoktur. Sadece kamera şakasıydı gülümsesin herkes dedirtecekler inşallah. Bu millet her şeyi görüyor. Dalga geçeni de oyalananı da iş yapmaya niyeti olanı da niyeti olmayanı da görüyor” demişti. İzmit Belediyesi’nin kazanılmasını kamera şakası olarak değerlendiren Başkan Büyükakın’a CHP İzmit İlçe Başkanı Hakan Çakar’dan cevap geldi. Çakar yaptığı açıklamada şu sözleri kaydetti: “Söyleyecek sözü kalmayan, halka anlatacak bir şey bulamayan iktidar partisinin kentimizdeki büyükşehir başkanı halkın iradesini kamera şakası’na benzettme aciz ve basiretsiziliği içinde, ülkenin tek derdi, kentin tek derdi İzmit Belediyesinin CUMHURİYET HALK PARTİSİN’deymiş gibi izmit ilçe kongresinde yine partimizi hedef alan açıklamalarda bulunmuş.

“ŞAKA YAPMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

İzmiti kaybetmek Kendilerine nasıl bir şok etkisi bırakmışsa ,hala şaka olduğununu zannediyorlar.2023 Genel seçimlerinde CHP İktidar yapıp ,2024 Büyükşehiri de kazanıp şaka yapmaya devam edeceğiz.Ama her şakanın altında bir gerçek yatar unutmasınlar. Bunun etkisinden kendilerini bu şoktan hala kurtaramamış dillerinden düşemiyorlar.

2002 yılından itibaren büyük çoğunlukla ülke genelinde iktidar olan, kentimizde bütün belediyeleri yöneten iktidar partisi, ülke genelinde olduğu gibi kentimiz de de hamasi bir dille siyasetlerine devam ediyorlar.

“BEŞ MASKEYİ DAHİ DAĞITAMADILAR”

Ülkemiz içerde ciddi bir yönetim boşluğu içinde ve ekonomik buhran içindeyken, dışarda tüm ülkelere karşı itibar kaybetmeye devam ediyorken böyle bir manzarada bu söylemde bulunmak, iktidar partisinin de kendi içinde ki buhranın fotoğrafıdır. Dolar 7.60, Euro 8.90, altının gramı 475 TL, enflasyon başını almış gidiyorken, insanlar için sıfır araç sahibi dahi olmak büyük bir hayale dönüşmüşken, 5 maskeyi dahi dağıtamayıp Pandemi sürecini en berbat,ciddiyetsiz şekilde yönetirken, AKP li yöneticiler kalkmış bugün ilçe kongresinde cumhuriyet halk partisini hedef alıyorlar. Bizler kongrelerimizde umuttan, barıştan, sevgiden, vatandaşın- ülkenin derdine nasıl çözüm buluruzu anlatıp konuşurken, bunlar ayrıştırıcı, nefret dilini kullanmaya devam ediyorlar.”

21 Eyl 2020 - 11:25 - Siyaset



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

02

Şaban - izmitte ne yapıyorsunuz kardeşim daha hiçbir şey göremedik hakikaten şaka gibisiniz

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 21 Eylül 11:25
01

ersoy - Çok iyi bir karar,ben uzun yıllardır yaparım en çok Dursun ile Şenol anlıyor benim şakalarımı,Coşkun malesef hiçbir şart altında anlamadığından ona kaka

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 21 Eylül 11:25


Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler