Saadet meclise 37 kadın aday istiyor

Saadet Partisi’nin İzmit Belediye Başkan Adayı Ahmet Özen sosyal medya hesabından dikkat çekici bir paylaşımda bulundu

Saadet meclise 37 kadın aday istiyor
Haber albümü için resme tıklayın

Saadet Partisi’nin İzmit Belediye Başkan Adayı Ahmet Özen sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda 37 kişilik meclis üyesi aday listesinin tamamının kadın adaylardan oluşmasını istediğini ifade etti. Özen’in sosyal medya hesabında şu ifadeler yer aldı: “Değerli İzmitliler, mutlu İzmit için 37 meclis üyesinin tamamını kadın adaylardan oluşturmak istiyorum. Bu konu ile ilgili düşüncelerinizi ifade eden yorumlarınızı bekliyorum.” Bilindiği gibi İzmit Belediye Başkanlığı’na talip olan Özen’in karşısında 3 kadın rakibi var. Özen AKP’nin adayı Sibel Gönül, CHP’nin adayı Fatma Kaplan Hürriyet ve DSP’nin adayı Hülya Yıldırım ile yarışıyor.

13 Şub 2019 - 11:29 - Siyaset



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.



Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler