Partiden sert uyarı... İYİ Parti’nin seçim aracına saldırdılar!

İyi Parti Kocaeli İl Başkanlığı önünde bulunan seçim aracına kimliği belirsiz kişilerce saldırı düzenlendi. İYİ Parti Kocaeli İl Gençlik Kolları Başkanı Burak Kuşçu ise sert bir açıklama yaparak saldırıyı yapanları “uyarıyoruz” dedi

Partiden sert uyarı...  İYİ Parti’nin seçim aracına saldırdılar!
Partiden sert uyarı...  İYİ Parti’nin seçim aracına saldırdılar!
+1
Haber albümü için resme tıklayın

İYİ Parti Kocaeli İl Başkanlığı önünde bulunan ve İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in fotoğrafı ile giydirilmiş olan seçim aracına kimliği belirsiz kişilerce saldırıda bulunuldu, aracın üzerinde bulunan giydirme yırtıldı. İYİ Parti Kocaeli İl Gençlik Kolları Başkanı Burak Kuşçu da konuyla ilgili açıklama yaptı, “Bu saldırıyı yapanları uyarıyoruz” dedi.

Yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı: “İYİ Parti Gençlik Kolları; hangi siyasi görüşten olursa olsun, doğudan batıya Anadolu’nun her bölgesinde yapıcı siyaset anlayışı ilkesi göz önüne alınarak tüm vatandaşlarını kucaklamaktadır.

Geçmişte “ya başkanlık ya kaos”, “ya müzakere ya savaş” gibi söylemlerle halkı kin, nefret ve düşmanlığa sevk eden kişi ve grupların kontrollü gerginlik siyasetinden beslendiği ortadır.

Sabır ve hoşgörü ile sürdürmeye çalıştığımız siyasi faaliyetlerimizin karşısına nefret, tahrik ve düşmanlıkla çıkıldığı görülmektedir. Görülen tablo her seçim döneminde karşılaştığımız ve bizleri şaşırtmayan bir durumdur.

Seçim aracımızı bu hale getirenlerde bir şey noksandır; şeref gibi, haysiyet gibi,ahlak gibi...

Sözde beka sorunu bahane edilerek; zillet, illet ve terörist iftiralarının cahil beyinlere yansımasının sonucu budur!

İYİ Parti Kocaeli İl Başkanlığı olarak; şehir ve memleket sevdası ile çıktığımız bu yolda sabrımızın sınanmaması gerektiğini ve her türlü tahrik ve provokasyona meşru şekilde cevap verileceğini hatırlatıyoruz.

Bu kalleşçe saldırıyı yapanları uyarıyoruz!”

07 Mar 2019 - 16:58 - Siyaset



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

04

GERÇEĞİ GÖRMEK - Bu gün aracın üzerindeki giydirmeyi yırtanlar bir kaç yıl sonra kendileri İYİ parti,li görünmek oy vermek için koştururlar. hep beraber yaşayıp göreceğiz.
Anavatan partililerde öğle oldu.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 07 Mart 16:58
03

Adnan - Kaşınıyorlar belli. Ancak Korkaklar yapar bunu. Ödlek ruh taşıyanlar mamayı fazla yediniz yeterŕ

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 07 Mart 16:58
02

Ümit - 31 Mart akşamı yakarsiniz artik
Terbiyesizler...
Bu hareketi Tüm Türkiye için bekliyorum.
Millet ittifakı adına..

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 07 Mart 16:58
01

Ahmet - Şerefsiz korkaklar. Bunu yapan memleket düşmanıdır

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 07 Mart 16:58


Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler