Orhan’da, kıl payı galibiyet

CHP İzmit İlçe Örgütü Orhan Mahallesi Delege Seçimleri’nde bugün iki liste yarıştı. İki listeli seçimin sonucu 63-62 oldu

Orhan Mahallesi Delege Seçimleri’nde CHPİzmit İlçe Başkanlığı’na aday olması beklenen Gökhan Ercan ve il başkanı adayı olması beklenen Harun Yıldızlı’nın desteklediği öne sürülen liste, 1 oy farkla seçimi kaybetti. Geçtiğimiz delege seçimlerinde bu mahallede seçim 51-51 olarak neticelenmiş ikinci bir seçim yapılmıştı. Bugün, Gökhan Ercan ile Harun Yıldızlı'nın babası olan Rafet Yıldızlı'nın adının yer aldığı liste kaybetti. Orhan' da sonuç 63-62 çıktı. Mustafa Pektaş, Ayten Erden, Meral Eşkin, Harun Erenkaya ve Metin Aslan yeni delegeler oldu.

24 Kas 2019 - 15:16 - Siyaset



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

02

Engin - Gökhan da aynı Aydın Ünlü gibi. Nerede dursa yanındakileri hep kaybettiriyor

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 24 Kasım 15:16
01

Çetin - Kendi mahallesinden delege çıkamayan adamlar ne ilçeye nede il'e aday filan olmasın diyeceğim ama bunlar her yere aday olmadan yaşayamazlar. Gökhan Ercan şimdi kendini her türlü kulis çevirerek il delegesi yazdırır olur biter. Bu arkadaş atama yöneticidir aday olamaz olduğu yerde de böyle kaybeder

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 24 Kasım 15:16


Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler