Nihat Ergün AKP’den istifa etti mi?

Eski bakanlardan Nihat Ergün’ün, Ahmet Davutoğlu’nun kuracağı yeni partiye geçmek için AKP’den istifa edeceği uzun süredir konuşuluyordu

Eski bakanlardan Kocaeli milletvekili Nihat Ergün’ün Ahmet Davutoğlu’nun kuracağı yeni partiye geçmek için AKP’den istifa edeceği uzun süredir konuşuluyordu. Hatta Ergün’ün yeni partinin Kocaeli il başkanı olacağı söyleniyordu. Sosyal Medyada AKP ile ilgili bilgiler paylaşan ve hala kim olduğu araştırılan Ankara Kuşu isimli hesap ise bu akşam yaptığı paylaşımda “Eski Sanayi Bakanı Nihat Ergün AK Parti ile yollarını resmen ayırdı” mesajını paylaştı.

07 Eki 2019 - 20:25 - Siyaset



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

02

derince yenikent - istifa etse ne olurrr etmese ne olurrr..20 yıldır bizi kimler yönetti yönetmeye devam ediyor ve neler yaptılar insanların gözlerine baka baka..bu adamlar bu ülkeyi batırdılar yiyerek,yedirerek,siyaset öğrendiler Şimdi Nihat istifa etse ne olur etmese ne olur asıl bu ve bunun gibi adamaların eline kalmışız buna yanalım.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 07 Ekim 20:25
01

Ersoy Kandemir - Hastayım şu Akpdeki açıklamalara,ula gelinlik kızlardan fazladır sizin nazınız,senelerdir böyle,mızıkçı bebeler olur ya aynen öylesiniz,Dallas çiftliğinden beter,Yalan Rüzgarını geçtiler,la bi açıklamayı da çıkın nah budur diye direkt diyin bre,hep yanar döner,Yaşar bu kadarını yapmadı be!

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 07 Ekim 20:25


Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler