MHP’ye kadın aday mı gelecek?

MHP’de büyükşehir belediye başkanlığı adayı henüz netleşmedi. Kulislerde konuşulanlara göre ise MHP’nin adayı kadın olacak. Teşkilatın desteğini aldığı söylenen isim MYK yedek üyesi Hilal Elmas

MHP ile AK Parti yerel seçimlerde iş birliği sağlamak için tekrar masaya oturuyor. MHP Kocaeli Teşkilatı bu görüşmelerin gölgesinde MHP MYK üyesi Hilal Elmas’a Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan adaylığı teklifi götürmeye hazırlanıyor.  MHP’de büyükşehir belediye başkan adayı için kadın adayın ön plana çıkması teşkilatı da hareketlendirdi. Geçtiğimiz yerel seçimde MYK üyesi olan Saffet Sancaklı’nın büyükşehir adayı gösterilmesi ise MYK yedek üyesi Hilal Elmas’ın aday olacağı iddiasını güçlendiriyor. Daha önce 2 kez milletvekilliği adayı olan Elmas, İl Başkanı Aydın Ünlü ve İl Teşkilatı üyelerinin desteğini almış durumda. Elmas’ın aday olup olmayacağına dair ise son söz Genel Merkez’in. Elmas’ın adaylığı konusunda gözler Genel Merkez’deyken, Elmas, kulislerde konuşulanlara göre Teşkilatın desteğini almış durumda.

19 Kas 2018 - 20:15 - Siyaset



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.



Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler