MHP İl'de SKANDAL video! Yer yerinden oynayacak!

MHP Kocaeli İl Sekreteri İzzet Erdem ile oteline ruhsat aldırmak için MHP İl Başkanı Aydın Ünlü kanalıyla işini çözdürmeye çalışan ancak çözdüremediği gibi 30 bin lira parasını da geri alamadığı iddia olunan şahsın görüşme kaydı Youtube’a, oradan da sosyal paylaşım sitelerine düştü. Ortaya çıkan bu görüşme, başta MHP İl Başkanı Aydın Ünlü ve il sekreteri İzzet Erdem’in başını fena ağrıtacak türden…

MHP İl'de SKANDAL video! Yer yerinden oynayacak!
Haber albümü için resme tıklayın

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü’nün yaklaşık bir yıl önce bir otelin ruhsatını çıkarttırabileceğini söyleyerek Bahadır isimli bir vatandaştan 30 bin lira para aldığı, ancak ruhsat işini halledemediği halde şahsa parasını geri ödemediği iddiasını barındıran bir video sosyal medyaya düştü. Ünlü tarafından mağdur edildiğini iddia eden vatandaşın MHP İl Sekreteri İzzet Erdem ile il binasında yaptığı özel görüşme şahsi cep telefonundan kayda alındı. Aradan aylar geçmesine rağmen Ünlü’den 30 bin lirayı geri alamadığını iddia eden vatandaşın çektiği video sosyal medyada hızla yayılmaya başladı. Bu video başta MHP’liler olmak üzere kamuoyunda şok etkisi yarattı.

"İL BAŞKANI VALİ'YE LİSTE VERİR, CHP HARİÇ"

 

Görüntülerde İzzet Erdem’in Aydın Ünlü’nün adını vermeden Ünlü’den söz ettiği, parayı vatandaşa geri ödeyecekleri yönünde oyalama taktiği yaptığı aleni bir şekilde görülürken, MHP İl Başkanı Ünlü’nün, isteyene silah ruhsatı ayarlamak için de kurumlarla nasıl işbirliği yaptıklarını, silah ruhsatı karşılığında vatandaşlardan 15 bin lira para aldıklarını itiraf ettiği ortaya serildi. İzzet Erdem, 15 bin liraya ruhsat masraflarının dahil olmadığını, bu paranın sadece aracılık hizmeti için alındığını ifade ettiği görüldü. MHP’li Erdem, Cumhur ittifakı ortağı olmanın nimetlerinden yararlanarak, silah ruhsatı almanın Ünlü için zor olmadığını ise “İl başkanı (Aydın Ünlü) liste yapar, Vali’ye verir, hepsi için konuşuyorum ama CHP hariç” cümleleriyle özetledi.

Youtube’a düşen ve sosyal paylaşım sitelerinde hızla paylaşılmaya başlanan videoda konuşulanları anlaşıldığı ölçüde sizler için çözdük.

İşte ikili arasında geçen konuşma:

İzzet Erdem: Mesela şimdi bazısı, çoğu silah ister, ‘belimde silah olsun’ der, değil mi, -ben taşımam da şey yapmam da ihtiyacım da olmaz- gelir der ki ‘bana bir silah ruhsatı alabilir misin’ der. ‘Tamam alırım’ derim. İl başkanı liste yapar, Vali’ye verir, -hepsi için konuşuyorum yani- CHP hariç, belki yapamaz da- yıllardır böyledir. Ayda 2 tane, 3 tane Vali’ye imzalatır, can güvenliği. 15 bin lira. Anladın mı? Seve seve de veririz. Silah falan da hariç. Gidecek, 10 bin liraya silah alacak. Harcını yatıracak 5 bin lira falan, onlar hariç. Böyle özel şeyler çıkar yani anladın mı?

Şahıs: Peki neden ben sürekli çağırılıyorum buraya, ben onu anlamış değilim, yazık günah değil mi? Vallahi ayaklarım tutmuyor İzzet abi ya. Vallahi tansiyonum var ya.

İzzet Erdem: Sen rahat ol, verilecek.

Şahıs: Ben paranın verileceğine, bana bunun verileceğine vallahi billahi inanmıyorum.

İzzet Erdem: Verilecek, sen rahat ol ya.

Şahıs: Ama İzzet ağabey, 17’si dediniz olmadı, 20’si dediniz olmadı, seçim başlasın dediniz olmadı.

İzzet Erdem: MHP amblemli seçime girmediğimiz için burada, bir de Büyükşehir olarak, Kocaeli Büyükşehir ya valla hiç 1 lira düşmedi.

Şahıs: İzzet ağabey, ben o parayı nereden verdim biliyor musunuz siz? Eşimin çeyiz parası, annesinden de para aldı. Yazık günah bize ya.

İzzet Erdem: Vallahi bak aynısını söyledim, dul yetimin kızıymış dedim, babası ölmüş, yetimmiş dedim, hanımının parasını getir dedim buraya, ‘tamam’ dedi, ‘ben de anlıyorum’ dedi, ‘ama param yok şimdi’ dedi. Yemin ediyorum bak, arkadaşlar gelinceye kadar bak içeride özel konuştuk.

Şahıs: Sanki bizi eğliyor gibime geliyor İzzet ağabey.

İzzet Erdem: Yemin ediyorum eğlemiyor, parası yoktur bak, söylediyse yoktur. Geçen varmıştı, bir yere verecekmişti, dedim ki o zaman o 5 bin lirayı… Yarın mı dedi sana, bir gün sonra mı dedi?

Şahıs: Taa salı gününe attı beni.

İzzet Erdem: Biz hangi gün Cuma, he…

Şahıs: Siz çağırdınız beni, ben o gün geldim.

İzzet Erdem: ‘Ben bir yere verecektim, o zaman sallayalım’ dedi. Ben çağırdım, o çağırmadı. Ben çağırdım sıkıştıralım dedim.

Şahıs: Bir şey soracağım. Biz bu işe girmeden önce siz dediniz ki bize bu işle ilgili ‘yok işte bir sene burası uzatılır, 6 ay kararı alınır. Uzatmaya gider, şudur, budur…’ Bu da uzatılmadı. Bunda şimdi benim haksızlık payım var mı?

İzzet Erdem: Senin bunda bir haksız payın yok. Ben bunu size izah ettim.

Şahıs: Niye bizi tersliyor o zaman kendisi? Karı koca gelmişim ben oraya.

İzzet Erdem: Terslediğini görmedim, sen dedin. Ben yoktum yanınızda.

Şahıs: Karımın yanında rencide etmesinin ne anlamı var?

İzzet Erdem: Ben sizin yanınızda olsam yatıştırırdım. Sen öyle deyince üzüldüm, gittim ‘biraz sert bir şey söylemişsin’, ‘yok bir şey demedim ben’ falan dedi, ‘Ya abi biraz sert konuşmuşsun ağabey dedim bak adamın hanımı var, hanımı da yetim. Babası anası yok, parasını getir. O da üzüldü. Yanında birisi mi vardı?

Şahıs: Biri daha vardı.

İzzet Erdem: ‘Dedi ki herhalde biraz sert kaçtı başkanım.’ Kimdi bilmiyorum yani anladın mı? ‘O zaman söyle, salı dedik. Adam çıksın, ondan sonra görüşelim’ dedi. ‘Ya ben ötekileri salıya şey yaptım, 5 bin lira para verecektim, sen onları çağır, verelim 5 bin lirayı’ dedi.

Şahıs: Biz 30 bin lira parayı hiç ikilemeden koyduk, işimiz çözülsün diye. İş buraya geldi, nereye geldi konu ya?

İzzet Erdem: Yok yok gelmez.

Şahıs: İzzet ağabey, ben bir daha gelmeyeceğim zaten. Aynen bunu hanımıma da iletiyorum. Babaya da ileteceğim şimdi. Siz geldiğinizde baba da geldi buraya, ‘işim var’ dedi, ‘çıktım gittim’ dedi.

İzzet Erdem: Çağırsana onu.

Şahıs: Ya İzzet ağabey, istemiyorum. Ben biliyorum başıma gelecekleri. İzzet ağabey, benim bir daha gelme şansım yok. Yemin billah ettim gelmeyeceğim.

İzzet Erdem: Gelmesen de ara o zaman. Ben sana o parayı gönderttireceğim.

Şahıs: Hiçbir şekilde aramayacağım, muhatap da olmayacağım. Hanıma da aynen bunu söyleyeceğim. Karım avukat yanında çalışıyor. Yemin billah ediyor bana. Avukata gitmesin diye zor tutuyorum. Şimdi kendisine bu saatten sonra paramızı da alamadığımız için söyleyeceğim, ne yapıyorsa yapsın. Ben artık yıldım, ben buraya gelmekten, buraya uğramaktan.

İzzet Erdem: Avukatlık mavukatlık bir şey…

Şahıs: İzzet ağabey, neden öyle diyorsun? Yazık günah değil mi? Biz avukatla çözmeye çalıştık bu işi, avukat bize dedi ki ‘Savcı isteyecek bu parayı, hakim isteyecek bu parayı, 50 bin lira istiyorum’ dedi.

İzzet Erdem: Verdik biz, avukata da verdik.

Şahıs: Avukat hiçbir şey yapmadı İzzet ağabey, avukat bizi kapattırdı.

İzzet Erdem: Kimin yanında çalışıyor?

Şahıs: Bilmiyorum o kadar. 12 senedir yanında çalışıyor.

İzzet Erdem: Senin yanında değil mi? Ben senin yanında çalışıyor zannediyorum.

Şahıs: Eşimle biz beraberiz, eşimin annesi, Arzu Hanım var, … sigorta var onun yanında… Onun yanında 12 senedir. Ondan sonracığıma…

İzzet Erdem: Ben de eşin çalışıyor sanıyorum.

Şahıs: Yok yok, eşimle beraberiz biz ya. Eşimle otelde beraberiz. Avukatın yanında annesi çalışıyor. Arzu Hanım’ın yanında. Vallahi billahi kendi parası olmasa benim param olsa yemin billah ediyorum şuraya uğrarsam… Namus şeref sözü veriyorum İzzet ağabey.

İzzet Erdem: Sen bekle bakayım ya. Başkanı birkaç gün bekle bakayım.

Şahıs: 30 bin lira para büyük para yani, benim için çok büyük para. Biz çeyiz parası aldık hanımımın. Bizim o zaman Havva Hanım dedi ‘Bak Bahadır, 50 bin liraya çözülür.’ Hatırlıyorsun İzzet ağabey onları.

İzzet Erdem: Biliyorum ya.

Şahıs: ‘30 bin liraya çözerim oldu’ tamam dedi, konu geldi nerelere İzzet ağabey.

İzzet Erdem: Bekle bakayım biraz.

Şahıs: Tamam ağabey, ben müsaade istiyorum.

İzzet Erdem: Moralini bozma, boş ver. Sen birkaç gün bekle.

Şahıs: İzzet ağabey, 3 ay oldu. İzzet ağabey, bugün çarşamba.

İzzet Erdem: Bekle bakayım birkaç gün.

Şahıs: Tamam İzzet ağabey, bekliyorum.

İŞTE O SKANDAL VİDEO

Youtube düşen video, sosyal medyada yayılmaya başladı. Murat Uzan isimli şahıs da Youtube'da gördüğü videoyu Facebook'ta paylaşan ve bu duruma açıklık getirilmesini isteyenler arasındaydı. 

# BAHADIR BOSTANCI İLE İLİŞKİLİ:

10 Ara 2019 - 17:46 - Siyaset



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

49

Hakan - İt ile yatan bit ile kalkar demiş atalarımız
Ne güzelde demişler..

Yanıtla . 1Beğen . 0Beğenme 10 Aralık 17:46
48

Cumhuriyet - Sarayın soytarısı bütün iktidar nimetlerini kullanacak tabi ki ,soytarılığın saray devrinde bir karşılığı olmayacak mı yani?Boşçeli ve şürekasının kalitesi bütün çıplaklığı ile ortada ha hala bu Mhp de ısrar edenler varsa akıl ve fikir fahişelerine diyecek sözüm yok.Bunları milliyetçi diye bu millete yutturanlar utansın ne diyim.Sarayın bütün soytarılarının bu partiden temizlenmesi dileğiyle

Yanıtla . 1Beğen . 0Beğenme 10 Aralık 17:46
47

Zafer - Bir tanıdığımın bikaç sene önce aynı şekilde parasını alıp yardımcı olacaklarını ruhsatı çıkaracağını söyledi ama hiçbir şey yapılmadı kimbilir bu şekilde mağdur olan kaç kişi daha vardır bu cesaretinden dolayı Bahadır Beyi tebrik ederim tabiki montaj diyecekler ne montajı alenen herşey ortada bizde yedik :)))))))

Yanıtla . 1Beğen . 0Beğenme 10 Aralık 17:46
46

Ülkücü - Bu vidyoyu izledikten sonra inanın ülkücü biri olarak kendimden utandım bizim partimiz ne hallere kaldı ve kimlerin eline kalmış sayın Liderim Devlet beye çağrımdır Kocaeli İl yönetimini kople görevden almaz ise bundan sonra MHP ye oy verirsem adam deyilim şu rezilliye bakarmısın Allah sizi islah etsin bundan sonra bir MHP li olarak bu insanlara nasıl bir güven vereceyiz derhal KOCAELİ il yönetiminde kim varsa zaman kayıp etmeden bu partiden ve il yönetiminden istifa etsinler ve def olup gitsinler

Yanıtla . 1Beğen . 0Beğenme 10 Aralık 17:46
45

Bayan m - Bu sahisi çok iyi tanır çok iyi bilirim izmitin iyi gelen esnaflarındandır bu şekilde kendi ve ailesinin mağdur edilmesine çok üzüldüm Allah yardımcınız olsun yapılan çok büyük bir haksızlıktır yazıklar olsun

Yanıtla . 1Beğen . 0Beğenme 10 Aralık 17:46
44

Neslihan Gözgören - Ben bu adamların bu işlerini deşifre ederken ve DEVLET BEY 'e iletmek isterken iftira attıkları ve sizin gazetenizde dahil itibarı ile oynanan Neslihanım . Bu daha ne ki? Gördünüz mü kimlere yardım etmişsiniz kime karşı .

Yanıtla . 1Beğen . 0Beğenme 10 Aralık 17:46
43

Mert - Ayrıca Kocaeli Barış saygıyla bir kere daha sizi tebrik ediyorum. Diğer yerel basin kuruluşlarına baktım korkudan bu haberi daha yayınlanmamışlar. Gerçekten habercilik aşkıyla yaptığınız size ait bu haber dolayısıyla cesaretinizi alkışlıyorum.

Yanıtla . 1Beğen . 0Beğenme 10 Aralık 17:46
42

Mert - Yazık ya. 3 Hilal kimlerin elinde. Bitirdiniz MHP yi. Yazıklar olsun. MHP denince artık insanların aklında mafya, çapulcu tayfası geliyor sizin gibi mahkumların yüzünden. Ülkücü babayiğit vardı eskiden. Ülkücü denince sevgiden kaynaklı bir saygı vardı. Şimdi ülkücü denince sürüsü geliyor akla çünkü baş bozuk olunca alt tabakada serserilik peşinde oluyor. Yazıklar olsun size. Yazıklar olsun.

Yanıtla . 1Beğen . 0Beğenme 10 Aralık 17:46
41

Ülkü - Rüşvet,dilandiricilik, paraya çökme geri vermeme.yazik koskoca MHP nelerle anılıyor.istifa edin hicolmazsa partimize zarar vermeyin

Yanıtla . 1Beğen . 0Beğenme 10 Aralık 17:46
40

Ata 41 - Videoda bir şey yok gayet nazik. Bİr şekilde konuşulmuş sabret biraz daha diyor iyi niyetli zarif bir dille.. Abartı bu videoda bir şey yok

Yanıtla . 1Beğen . 0Beğenme 10 Aralık 17:46
38

Koceli - Ulan memeleket ne hale geldi ruşvet harac torpil Allahsizlar vicdansizlar türkiyenin gen haritasyla oynuyorlar mercedesler audilere binyorlar serefsiz haramzadaler devlete çokmuş vampirler

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 10 Aralık 17:46
37

rıza - ya ünlü her konuya açıklama yapardın şimdi bakalım ne diyeceksin? dur ben söyliyim dış güçler fötü kumpas :d

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 10 Aralık 17:46
36

Tuğrul T. - İSTİFA ETMEN GEREKİR TÜM ÜLKÜCÜLER SENDEN SOĞUDU MENFAATÇİ ÜLKÜCÜLER

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 10 Aralık 17:46
33

Püskevit - Takke düştü kel göründü oğlum aydın senin cürümün ne ki böyle işlere giriyorsun ama suç sende değil seni adam yerine koyup o koltuğa oturtanlarda

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 10 Aralık 17:46
31

İZmit li - Mhp nin Neden alkol ruhsatları na hop dediği ortaya çıktıAvanta söz konusu imiş Kocaelin de bütün alkol turIzm silah ruhsatını demek ki aydın bey veriyormuş video kanıtladı bunu

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 10 Aralık 17:46
30

Uzuntarlalı - Bu Aydın Ünlü meşruluğunu yitirmiştir. Derhal istifa etmelidir.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 10 Aralık 17:46
29

Mhp başbuğ - Milletin evlatlarını nasıl dolandırıyorsunuz adamın sesi kısılmış bıkmış git gelden, yazıklar olsun size..

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 10 Aralık 17:46
28

Mhp başbuğ - Milletin evlatlarını nasıl dolandırıyorsunuz adamın sesi kısılmış bıkmış git gelden, yazıklar olsun size

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 10 Aralık 17:46
27

ünlü istifa - partinin adıyla dolandırıcılığa da başlamış bu zat derhal istifa etsin

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 10 Aralık 17:46
26

Mhp'li - Malumun ilanını çekmiş mağdur.e aydıncım çekirke bir sıcrar 2 sıçrar ve bu film burada biter.Allah muhafaza bir de iktidar olsanız yanmıştık desene..

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 10 Aralık 17:46
25

Ersoy Kandemitoğulları - Kocaeli Valisi konuyla ilgili yorumunu alayım,bu ilden gitmeni boşuna istemiyorum,emniyetten sorumlu vali yardımcısınında senin de istifan bile beklenmemeli!

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 10 Aralık 17:46
24

Tersadam - aydın ünlü nasıl aldı sanıyordunuz tranvay kafenin ruhsatını nasıl yaptı sanıyordunuz inşaatını ... MHP demek zamanında kuran ögretilen din millet birlik beraberlik aşılanan yerlerdi şimdi ise hallerini ortada yağma talan rüşvet hep söyledim aydıncım bu işler senin işlerin değil yazık kul hakkı yedin yemeye devam ediyorsun . bu arada kartepe de ki inşaatın ne alemde aldığın ve geri ödemediğin paralarla yapımı yavş yavaş devam ediyor ?

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 10 Aralık 17:46
23

Adrian Bayford - İyi günler

Her amaç için bir krediye ihtiyacınız var mı? Finansal bir problemin mi var? Köprü Finans kredisi firması, müşterilere uygun bir faiz oranıyla finansal hizmetler sağlama konusunda garantilidir. Kredilerimiz kolay ve hızlı. İhtiyacınız olan krediyi almak için bugün bize ulaşın. Herhangi bir kredinizi bütçenizle% 2 faiz oranıyla eşleştirebiliriz. Eğer ilgileniyorsanız, hemen bizimle irtibata geçiniz ([email protected])

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 10 Aralık 17:46
22

rıza - bu adam istifa etmezse izmitli olmaktan utanırım yani koskoca olay bu ilde gündem olmuyor ne ara bu kadar yüzsüz olduk

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 10 Aralık 17:46
21

ÜLKÜCÜ - MHP Hala il başkanını görevden almadımı,yazıklar olsun.o şahıs Ülkücüleri temsil edemez.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 10 Aralık 17:46
19

Faruk Bostan - Zamanında buna ufakçı dediğimde Ülkücü kardeşlerim beni afaroz ettiler. Ülkü adam menfaat çıkar için davasını satarmı. Ama sattı işte biz görüşümüz aynı olsada Parti olarak safımızı değiştirdik

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 10 Aralık 17:46
18

burak - hala bu haramileri görmeyip,.bunları adamdan sayıp, oy verenler varya.yazık oluyor ülkemize....

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 10 Aralık 17:46
17

Yusuf - Birde Partinin adını kullanarak yapıyorlar. Neymiş efendim İlçe ve Büyük şehir seçimlerine parti olarak girselermiş gelir daha büyük olacakmış. Daha çok para kazanacakmış, parti adını kullanarak neler yapıyorlar. Yararlı işlerde yoklar partiyi düşünmüyorlar Bekirdere Ocak kapandı, Cedit temsilcilik niye kapandı belli oluyor işte niye kapandığı az biraz buralara yardım etselerdi ne Ocak kapanırdı nede Temsilcilik kapanırdı anca kendi cepleri varsa yoksa kendileri para kendilerine cukka

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 10 Aralık 17:46
16

İzmitli - Aracıların yanında vali de töhmet altında yap bakalım açıklama sn valim

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 10 Aralık 17:46
15

... - Ne sanıyodunuz sömürge bide milletvekiliğine hazırlanıyordur

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 10 Aralık 17:46
14

oner - Aydın Bey karakteri bu duruma müsait bir kişilik olduğu bilinen bi durum. Fakat ona bu zamana kadar destek olanlar bu vebali aileleri ile öderler bizde görürüz. Hala destek çıkan varsa da ortak rüşvetçiler olmuş olurlar

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 10 Aralık 17:46
12

Ulku - Yıllardır gönül verdiğim partimden istifa ettirmeyin beni ,alın görevden bitsin bu rezillik

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 10 Aralık 17:46
11

Tranvayyyyy - waayyy wayyy cuf cuf Tranvay kafe...Ne oldu milliyetcilik RÜŞVETÇİLİK olmuş ..

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 10 Aralık 17:46
10

Dadaş - Bunlar bilinmeyen birsey deyildiki alanen soylenen yapılan seylerdi bu konuda iktidar partisinin tahsilatcılıği yapıliyor du ittifaktan berli önceden boyle degildi secim döneminde yürüyüş yolunda tişörtler giyilip bürosurlar bosunamı dağitildı meyvesini yemek icindi erkan efendi de buna montaj demiş tabi ya millette yedi herkes neyin ne olduğunu biliyor ağa biraz dik durun istifa ettirinde belki biraz onur olur

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 10 Aralık 17:46
09

Uyanın artık - Milliyetcilik altında devlet içinde yolsuzluk ve rüşvet.
Bakalım devlet buyukleri bu olayı kapatacak mı yoksa gerekeni yapıp adaleti uygulayacak mı göreceğiz.
Tabii bu yolsuzlar yerel basını tehditle susturmaz ise.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 10 Aralık 17:46
08

Ali - Yazıklar olsun sisteme bak bir partinin il başkanı avanta alarak valilikte iş çözüyorum diyor bir diğer utanmaz para veriyor sonra mağdurum diye ağlıyor. Beter olsunlar bu sisteme destek verenler utanmaz haramzadeler o il başkanına o videodaki yöneticiye ve rüşvet veren mağdur ayağına yatanada derhal soruşturma başlatılmalı.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 10 Aralık 17:46
07

Cihan mertoğlu - Bu zat çelik halattan emekli olmadan ayrıldı. orda arkadaşların kerdi kartlarını patlattı.iki yıl sonra emekli oldu.
Nerde Buldu parayı kafeler yıkama yeri ve vs eşmede villa tipi ev şimdi hemen montaj şantaj vs denilir. daha önce il sekreteri iken ilaç ihaleye fesat karıştırmaktan içeri aldılar .Cumali abisi kurtardı .MHP Genel Merkezi Derhal bu iki şahsi görevden almalı aksi taktirde parti zarar görür.Genel başkanımız bu konularda hassaasır. demek bu şahıs Kocaeli'nde onu için hiç bir ilçede aday cıkarttırmadı.pasta bense kalsın diye afiyet olsun böyle rezil olursun

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 10 Aralık 17:46
06

Cihan - Bu zat çelik halattan emekli olmadan ayrıldı. orda arkadaşların kerdi kartlarını patlattı.iki yıl sonra emekli oldu.
Nerde Buldu parayı kafeler yıkama yeri ve vs eşmede villa tipi ev şimdi hemen montaj şantaj vs denilir. daha önce il sekreteri iken ilaç ihaleye fesat karıştırmaktan içeri aldılar .Cumali abisi kurtardı .MHP Genel Merkezi Derhal bu iki şahsi görevden almalı aksi taktirde parti zarar görür.Genel başkanımız bu konularda hassaasır. demek bu şahıs Kocaeli'nde onu için hiç bir ilçede aday cıkarttırmadı.pasta bense kalsın diye afiyet olsun böyle rezil olursun

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 10 Aralık 17:46
05

Cihan - Bu zat çelik halattan emekli olmadan ayrıldı. orda arkadaşların kerdi kartlarını patlattı.iki yıl sonra emekli oldu.
Nerde Buldu parayı kafeler yıkama yeri ve vs eşmede villa tipi ev şimdi hemen montaj şantaj vs denilir. daha önce il sekreteri iken ilaç ihaleye fesat karıştırmaktan içeri aldılar .Cumali abisi kurtardı .MHP Genel Merkezi Derhal bu iki şahsi görevden almalı aksi taktirde parti zarar görür.Genel başkanımız bu konularda hassaasır. demek bu şahıs Kocaeli'nde onu için hiç bir ilçede aday cıkarttırmadı.pasta bense kalsın diye afiyet olsun böyle rezil olursun

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 10 Aralık 17:46
04

Cihan - Bu zat çelik halattan emekli olmadan ayrıldı. orda arkadaşların kerdi kartlarını patlattı.iki yıl sonra emekli oldu.
Nerde Buldu parayı kafeler yıkama yeri ve vs eşmede villa tipi ev şimdi hemen montaj şantaj vs denilir. daha önce il sekreteri iken ilaç ihaleye fesat karıştırmaktan içeri aldılar .Cumali abisi kurtardı .MHP Genel Merkezi Derhal bu iki şahsi görevden almalı aksi taktirde parti zarar görür.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 10 Aralık 17:46
02

Tuğrul TÜRKOĞLU - Buraya kadar Bitti Ülkücüleri böyle biri temsil edemez.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 10 Aralık 17:46
01

Tuğrul T. - Buraya kadar Bitti Ülkücüleri böyle biri temsil edemez

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 10 Aralık 17:46


Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler