‘MHP amacından saptı’ dedi istifa etti!

Kocaeli’de MHP’li isim partisinin asıl amaçlarından saptığı gerekçesiyle partisinden istifa ettiğini duyurdu

‘MHP amacından saptı’ dedi istifa etti!
Haber albümü için resme tıklayın

Geçmiş dönemlerde Büyükşehir ve Kandıra’da meclis üyesi seçilen MHP’li Ahmet Güneş partisinden istifa etti. Partisinin asıl amaçlarından saptığı için istifa ettiğini söyleyen Güneş şunları kaydetti: “Yaşanan son iki yıllık süreçte bağlı olduğum partinin asıl amaçlarından saptığını gözlemledim. Genel Başkan ve partinin önde gelen isimleri daha önce olduğu gibi MHP'ye özgü fikirler üretmek yerine iktidar partisinin politikalarını sorgulamadan desteklediler. Bu yüzden MHP’den istifa ediyorum."

19 Haz 2019 - 16:18 - Siyaset



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

07

ülkücü - Ben MHP,yi temel ilkesi gördüğü ülkücü,milliyetçi ,Cumhuriyeti savunan bir parti olarak görürdük hatta barajı geçsin diye 2 defa oy verdim.
T.C,yi kaldıran ,Andımızı kaldıran açılım diyerek Diyarbakır,da megri megri türküsü söyleyenlerle biz miliyetçi,liği ayaklar altına aldık diyenlerle kol kola giren bu parti olamaz iyi yapmıssın Ahmet Abi

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 19 Haziran 16:18
06

oktay - Zavalli adam!!!
Senin Devlet hocayi anlamani beklemek hata olurdu zaten.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 19 Haziran 16:18
05

Ks41 - Hdp li lerle birlik olan hdplilerle aynı kişiye destek verenler gerçek ülkücümü oluyor yuh yani 5 yaşında çocuk güler buna daha düne kadar ülkücüleri ipe götüren faşist ülkücüler diyen chpliler mhp den ayrılan sözde ülkücülere sırf chp hdpnin işine yarıyor diye resmen yağ çekiyorlar

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 19 Haziran 16:18
04

Ahmet - Çıkarcı ve emir eri değil gerçek ülkücü Ahmet Güneş bey, sizin gibi onurlu kişiler sayesinde ülkemiz kendine gelecek ve güçlü Türkiye yi birlikte ayağa kaldıracağız.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 19 Haziran 16:18
03

İzmitli - senin gibi dürüst insanları tebrik ediyorum

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 19 Haziran 16:18
01

Kocaelispor lu - Öteki ittifak daha iyi ona git derdin olmaz apocularla halay çekersiniz sizin çakma ülkücüler beraberler zaten

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 19 Haziran 16:18


Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler