Meclis üyeleri uyardı AKP'li başkan yaptı!

Körfez Belediyesi Meclis Toplantı Salonu'nda Atatürk portresi olmadığını fark eden muhalefet meclis üyeleri Erkan Uygun, Yelda Pişkin ve Sevgi Yaman Kel AKP'li başkan Şener Söğüt'ü uyardı. Söğüt'ün talimatıyla önceki gün salona portre asıldı

Meclis üyeleri uyardı  AKP'li başkan yaptı!
Meclis üyeleri uyardı  AKP'li başkan yaptı!
Haber albümü için resme tıklayın

Körfez Belediyesi Meclis Toplantı Salonu'nda Atatürk portresi bulunmuyordu. Birkaç yıl önce inşa edilen hizmet binasında yer alan meclis toplantı salonundaki eksikliğli bu döneme kadar fark eden olmamıştı. Muhalefet meclis üyeleri Erkan Uygun, Yelda Pişkin ve Sevgi Yaman Kel söz konusu eksikliği fark etti ve AKP'li başkan Şener Söğüt'ü uyardı. Şener Söğüt uyarıları dikkate aldı ve kurmaylarına büyük bir Atatürk portresinin salona asılması talimatını verdi. O talimat önceki gün yerine getirildi, salona Atatürk portresi asıldı.

11 Haz 2019 - 10:44 - Siyaset



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

01

Vatandaş - Olması gereken olmuş Atatürk portresinin asılması.
Ancak birde Îsmail Baranın giderayak yaptığı iddialara göre dönemin insan kaynakları müdürünün ve başkan yardımcısının yasal degil ve usulsuz diye imzalamadığı Nurdan Zorluerin asaleten yapılan atamasınida bir araştirıp gündeme getirseler?
Ayni şekilde atanan baranin yeğeni emrah çoban için Fatna Hurriyet Kaplan geregini yaparak usulsüz atamaya dur demiştir.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 11 Haziran 10:44


Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler