Koltuğu boş bırakan genel merkezmiş!

AKP Kocaeli İl Gençlik Kolları Başkanı Baki Özdemir, İzmit İlçe Gençlik Kolları Başkanı koltuğunun aylardır boş olmasıyla ilgili konuşarak genel merkezin kongreye kadar olan süreci başkanvekilinin yürütmesine karar verdiğini ifade etti

Koltuğu boş bırakan genel merkezmiş!
Haber albümü için resme tıklayın

AKP İzmit İlçe Gençlik Kolları Başkanı olan Aykut Çağlayan dört ay önce İzmit Belediye Meclis Üyeliği de dâhil olmak üzere tüm görevlerinden istifa etmişti. Çağlayan’ın istifasının ardından boş kalan AKP İzmit İlçe Gençlik Kolları Başkanı koltuğunu aylardır Çağlayan’ın başkanvekili Mehmet Çetin idare ediyor. İzmit gibi büyük bir ilçede AKP’nin gençlik kolları başkanı koltuğunun boş bırakılması ise oldukça tuhaf karşılanıyor. Konuyla ilgili gazetemizin sorularını yanıtlayan AKP Kocaeli İl Gençlik Kolları Başkanı Baki Özdemir şu ifadeleri kullandı: “Başkanvekili süreci güzel götürüyor. İzmit bizim büyük bir ilçemiz olduğu için kongre olarak sona bırakıyoruz. Kongre öncesi adaylarımız da mevcut, İzmit büyük bir ilçemiz olduğu için değerlendirmelerimizi yapıyoruz. Genel merkezimiz başkanvekilinin süreci yönetmesi şeklinde karar verdi o yüzden bir atama yapmadık.”

11 Kas 2020 - 22:29 - Siyaset



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.



Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler