Kılıçdaroğlu’nu ağırladı!

Kimseye haber vermeden Kandıra’ya tatil yapmaya gelen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu CHP Kocaeli eski Milletvekili Hurşit Güneş ağırladı. Güneş o anları sosyal medya hesabı aracılığıyla paylaştı

Kılıçdaroğlu’nu ağırladı!
Kılıçdaroğlu’nu ağırladı!
+1
Haber albümü için resme tıklayın

Parti teşkilatı dahil olmak üzere kimseye bilgi vermeden ailesi ile birlikte Kandıra'ya gelen Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Seyrek Kantur Sitesi'nde 24. Dönem CHP Ankara Milletvekili Süleyman Sencer Ayata ve eşi eski dışişleri bakanı Kandıra'lı Turan Güneş'in kızı Ayşe Ayata'ya ait yazlıkta kaldı.

BOL BOL YÜRÜDÜ ve DİNLENDİ

Kılıçdaroğlunun herhangi bir çalışma programının bulunmadığı, misafirlik sürecinde Kandıra sahil bölgelerinde ve Kantur Tatil Sitesi çevresinde ormanlık alanda bol bol yürüdüğü ve site sakinleri ile sohbet ederek zamanını geçirdiği öğrenildi.

HURŞİT GÜNEŞ İLE VAKİT GEÇİRDİ

CHP Kocaali eski Milletvekili Hurşit Güneş ile de vakit geçiren Kılıçdaroğlu program yoğunluğu nedeniyle Ankara’ya geri döndü. Kılıçdaroğlu’yla gezdiği yerleri sosyal medya hesabı aracılığıyla paylaşan Güneş oldukça renkli karelere yer verdi.

21 Eyl 2020 - 09:33 - Siyaset



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.



Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler