Kepenklerin kapandığı İzmit’te muhalefete kepenkli gönderme!

AKP İzmit İlçe Başkanı Hasan Ayaz, sadece Yürüyüş Yolu’nda bile onlarca dükkanın ekonomik gidişattan dolayı kepenk kapattığı İzmit’te muhalefete seçim göndermesi yaptı, “Seçim gelmeden ‘kepenk’ kapatacaklar” dedi

Kepenklerin kapandığı İzmit’te muhalefete kepenkli gönderme!
Kepenklerin kapandığı İzmit’te muhalefete kepenkli gönderme!
+3
Haber albümü için resme tıklayın

AKPİzmit İlçe Teşkilatı 54’üncü Yerel Yönetimler Danışma Meclisi, Dolphin Yunus Emre Kültür Merkezi’nde partililerin yoğun katılımıyla gerçekleştirildi. Programda konuşan İzmit İlçe Başkanı Hasan Ayaz, “Bugün gelinen noktada AK Parti bu zamana kadar alamadığı oyu rekor kırarak alacaktır. Seçimler gelmeden kepengi kapatacaklar” dedi. Ayaz, ekonomik gidişattan dolayı sadece Yürüyüş Yolu’nda dahi onlarca dükkanın kepenk kapattığı İzmit’te, muhalefet ile ilgili “Kepenk”li gönderme yapması ilginçti.

AKP İzmit İlçe Teşkilatı 54’üncü Yerel Yönetimler Danışma Meclisi, Yunus Emre Kültür Merkezi’nde partililerin yoğun katılımıyla gerçekleştirildi. Toplantıya AKP Kocaeli Milletvekilleri İlyas Şeker, Cemil Yaman, Zeki Aygün, İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, AKP İl Gençlik Kolları Başkanı Emre Kahraman, AKP İlçe Başkanı Hasan Ayaz, AKP İzmit İlçe Kadın Kolları Başkanı Betül Yazıcı, AKP İzmit İlçe Gençlik Kolları Başkanı Aykut Çağlayan, il yöneticileri, ilçe yöneticileri, belediye meclis üyeleri ve partililer katılım gösterdi.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan toplantıda ilk olarak sözü alan AKP İzmit İlçe Başkanı Hasan Ayaz, partililerin yoğun alkış ve tezahüratlarıyla kürsüye çıkarak, “Bu dava mekânın ötesinde nefisini kabine gömenlerin davasıdır. Bu dava yeniden doğuşun heyecanını hissedenlerin davasıdır. Hayatımın en güzel yıllarında Cumhurbaşkanımızın yolunda gitmeyi bizlere nasip eden rabbime şükürler olsun. Çalmadık kapı, sıkmadık el bırakmadan yürüyeceğimiz uzun ince bir yola çıktık. Bu enerjimiz, sizlerin heyecanında geliyor. Yorgunluk yok, diriliş var” şeklinde konuştu.

Sözlerine devam eden Ayaz “Birileri İzmit’i “Hayır”ın başkenti olarak görüyordu. Çok şükür sahadayız, vatandaşlarımıza dokunuyoruz, onları dinliyoruz. Bugün gelinen noktada AK Parti İzmit’te daha önce alınmayan rekor bir oy oranı alacaktır, bundan kimsenin şüphesi olmasın. Bizim bu birliğimiz devam ettiği sürece İzmit ile ilgili hayaller kuranlar, bu hayallerinden vazgeçtiklerini kendileri de görecek. Tüm teşkilatımız ile öyle bir çalışacağız ki seçimler gelmeden kepenkleri kapatacaklar” ifadelerini kullandı.

Ayaz’dan sonra sözü kürsüye çıkan Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, “Hizmet denince akla gelen parti AK Parti’dir. AK Parti olarak ilk olarak iktidara geldiğimizde önce belediyecilik ile ilgili önemli kanunları hayata geçirdik. Eskiden Körfez bir lağım çukuru halindeydi. Artık o Körfez mavi bayrakların alındığı temiz bir hal aldı. Bu hizmetler yapılırken belediyelerimizi ekonomik anlamda ciddi bir şekilde destekledik. Çok şükür geldiğimiz nokta İzmit halkımız AK Parti’ye verdikleri oylardan dolayı mahcubiyet duymuyor” diye konuştu.

Konuşmasının devamında Şeker, “2019 seçimleri bizim için çok önemli. Her seçimli önemlidir ancak 2019 seçimleri gerçekten çok önemli. AK Parti hükümetinin halk için elde ettiği kazanımlarının korunması açısında başka bir anlam taşıyor. 2019’da CHP eğer iktidara gelirse Türkiye 30 yıl geriye gidecektir. Bu yüzden hep birlikte çalışacağız. Diri olacağız, bir olacağız. Bugünden itibaren hep birlikte ülkemizin ve dünyada ki mazlumların geleceği için çalışmak zorundayız” diye belirtti.

Şeker’in ardından kürsüye çıkan ve 4 yılda yapılan projeleri anlata İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan “AK Parti’ye katıldığımda bu parti kapatılacak yazık ettin memuriyetine dediler. Bizde biz bu davaya milletimiz için girdik dedik. Çok şükür o günden bugüne çok güzel işler yaptık. Memleketimize ve dünyada birçok sağlık hizmeti sunduk. İzmit Belediye Başkanı olarak da çok güzel işler yaptık. Onların siyasi pehlivan olarak gördükleri adayı, bu güzel teşkilatla yenerek seçildik” ifadelerini kullandı.

Konuşmasının devamında Doğan, “Birileri bazı hayaller içinde olabilirler. Daha sonra sonucu görünce bir kenara çekilip başka hayallere düşüyor. Siz onları göremeyin, bizim tek rakibimiz Türk Hava Yolları. Biz tüm kurum ve kuruluşlarımız ile tam bir uyum içerisinde çalışıyoruz. Eğer bir kişi İzmit Belediye Başkanı ile kavgalısı ise bilin ki İzmit Belediye Başkanı halkın hakkını koruyordur. Aksini söyleyene hodri meydan diyoruz. Bu güzel iş birliği içerisinde yola devam edeceğiz. Aile içerisinde farklı fikirler olsa da bu fikirler bizi daha güçlü kılacaktır” şeklinde konuştu.

01 Nis 2018 - 10:32 - Siyaset



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.



Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler