Kendi bölgesi Kocaeli, Durmuş’a verilmedi

İYİ Parti'de teşkilat başkan yardımcıları belirlendi. Kocaeli’de hiçbir programa katılmayan GİK Üyesi Cumali Durmuş teşkilat başkan yardımcısı oldu. Dumruş Malatya, Erzincan, Elazığ, Tunceli, Bingöl, Erzurum, Muş, Bitlis, Kars, Ağrı, Ardahan, Van, Iğdır’dan sorumlu oldu

İYİ Parti'de Teşkilat Başkan Yardımcıları ve sorumlu oldukları bölgeler ve iller belli oldu. Ağustos ayında 4. Olağanüstü Kurultay'ını gerçekleştiren İYİ Parti'de, Teşkilat Başkan Yardımcıları ve sorumlu oldukları bölgeler ve iller belli oldu.Teşkilat Başkanı ve Ankara Milletvekili Koray Aydın’ın teklifi ve Genel Başkan Meral Akşener’in onayıyla belirlendiği belirtilen Teşkilat Başkan Yardımcıları, kendilerine bağlı olan bölgede yer alan illerden sorumlu olacaklar.Teşkilat Başkanı Koray Aydın’a bağlı olarak görev yapacak olan İYİ Parti Teşkilat Başkan Yardımcılarının, teşkilatların sorun, talep ve ihtiyaçlarının karşılanması için Genel Merkez ile sorumlu oldukları iller arasındaki koordinasyonu sağlayacakları belirtildi.Görev bölümüne göre Ankara, İstanbul ve İzmir hariç olmak üzere 78 il, 1. Bölge, 2. Bölge gibi numaralandırılarak 7 bölgeye ayrıldı. Her bir bölge bir Teşkilat Başkan Yardımcısının görev ve sorumluluk alanı olarak belirlendi.

İYİ Parti Genel İdare Kurulu Üyesi Cumali Durmuş’un sorumlu olduğu 3. Bölgedeki iller; Malatya, Erzincan, Elazığ, Tunceli, Bingöl, Erzurum, Muş, Bitlis, Kars, Ağrı, Ardahan, Van, Iğdır oldu. Kocaeli’de hiçbir programa katılmayan Durmuş böylelikle programlara katılmama konusunda bahaneye sahip oldu.

12 Eki 2019 - 10:20 - Siyaset



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

01

Dobra Kamil - Ne olacaktıya kocaeli durmuşa verilseydi lütfü ile şanbazın siyasi ortaklığı tehlikeye düşerdi hele hele lğtfünün kocaelide hiç bir şansı kalmazdı yazık oldu durmuş a şimdi lütfü şanbaz pelin üçlüsü kocaeli iyi partinin turşusunu kursunlar hemde cacık cacık turşusu

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 12 Ekim 10:20


Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler