Karamollaoğlu Kocaeli’ye bağlandı!

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu bugün gerçekleşen İl kongresine Online olarak katılım sağladı

Saadet Partisi Kocaeli İl Kongresi bugün Uluslararası Kongre Merkezi’nde gerçekleşti. Kongreye katılamayan Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu canlı yayınla kongreye katılım sağladı. Canlı yayında konuşan Karamollaoğlu şu ifadeleri kullandı: “Bugün hem Türkiyemiz hem de yaşadığımız dönem tıkanmış oluyor. İnsanlık alemi olarak küresel bir bunalımın içerisindeyiz. Siyasi mücadelemiz daha fazla önem kazanmış oluyor. En önemli meselemiz kutuplaşmak. Diğer bir husus adaletsizlik, liyakata önem vermemek. Hesap verilmekten uzak bir yönetim anlayışı, basının sansür edilmesi. İşte bu sebeplere dur diyeceğiz. Problemlerimizi çözmemiz gerekir.

“KUTUPLAŞTIRMAYI ORTADAN KALDIRACAĞIZ”

Ezilen mağdur edilen insanlarımız bizi bekliyor. Saadet Partisi bu sorunlara hakimdir. En kısa zamanda kutuplaşmayı ortadan kaldıracağız. Bu ülkede yaşayanlar birbirinin kardeşi olduğunu bilmeli.Birlikte yaşanılabilir Türkiye'yi inşa etmek bizim en büyük hedefimizdir. Adalaet kişinin ideolojisine göre değişmeyecek. Herkes için aynı işleyecek. Komşusu açken tok yatmayan bir ülke inşaa etmek istiyoruz."

20 Eyl 2020 - 17:29 - Siyaset



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

01

Fatih - Karamollaoğlu hoca Seni görünce senden nefret ediyorum saadet partisini mahvettiniz hatalı politikanızla resmen bitirdiniz. Sendede koltuk sevdası var belli

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 20 Eylül 17:29


Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler