İzmitli eşi de yanındaydı… Akşener’in evini bastılar!

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in evinin önüne gelen ve MHP'li olduğu ilerisi sürülen bir grup "Bozkurtlar burada!" diye slogan attı. Akşener, gruba sert tepki gösterirken MHP lideri Bahçeli'yi etiketleyip o anların videosunu sosyal medyadan paylaştı. Akşener ile Bahçeli gün içerisinde birbirlerine yönelik sert açıklamalarda bulunmuşlardı

MHP lideri Devlet Bahçeli, gün içerisinde sosyal medya hesabından açıklamalarda bulunmuş ve İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’i eleştirmişti. Bahçeli’nin “Bu hanımefendiye son ihtarım, bölmek ve yok etmek istediğin MHP’ye karşı sinir ve sınırları ihlal eden vandal tutumuna devam edersen sonuçlarına katlanmak zorunda kalırsın. Demedi deme!” sözlerine Akşener de kısa sürede cevap vermiş mesajına da adresini yazmıştı.

EVİNİN ÖNÜNE GİDİP SLOGAN ATTILAR

Akşener’in yaptığı bu açıklamadan sonra MHP olduğu ileri sürülen bir grup Akşener’in evinin önüne giderek slogan atmaya başladı. Akşener de gruba sert tepki gösterdi. Yaşanan o anlar kameralar tarafından da kaydedildi. Akşener daha sonra bu videoyu sosyal medya hesabından paylaştı. Akşener mesaja Bahçeli’yi de etiketleyerek, “Başka anaların çocukları üzerinden yiğitlik olmaz. Yüreğin yetiyorsa kendin gel, bekleriz” ifadelerini kullandı.

05 Eki 2018 - 08:46 - Siyaset



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

02

Muhtar Bozkurt. - Haydi Bahçeli, Bacımız davet etmiş kendin gelmeye yüreğin yetecek'mi yoksa oturduğun yerden Boş peynir tenekesi gibi tıngırdamaya devam'mı edeceksin.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 05 Ekim 08:46
01

ŞİRAZİ - kabile devletindemi yaşanıyor bunlar ,yandı gülüm keten helva ,yazıklar olsun .

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 05 Ekim 08:46


Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler