İzmit’i kazanarak bir gedik açtık

CHP İl başkanı Cengiz Sarıbay 31 Mart Yerel Seçimlerinin sürecini takip eden gazetecilere teşekkür kahvaltısı verdi. Toplantıda konuşan CHP milletvekili Haydar Akar: “Kocaeli’de gönül isterdi ki biz 13-0 yapalım. Oylarımızı arttırdık ama tüm belediyeleri kazanmadığımızda kendimizi çok başarılı görmeyiz” dedi

İzmit’i kazanarak bir gedik açtık
İzmit’i kazanarak bir gedik açtık
+1
Haber albümü için resme tıklayın

CHP İl başkanı Cengiz Sarıbay 31 Mart Yerel Seçiminin sürecini takip eden gazetecilere teşekkür kahvaltısı verdi. Kocaeli Yüksek Öğrenim Derneği (KYÖD) Sosyal Tesisleri’nde gerçekleştirilen kahvaltı programına Sarıbay’ın yanısıra CHP Milletvekili Haydar Akar, il yöneticileri ve kentimizde faaliyet gösteren basın kuruluşlarının temsilcileri katıldı.

“SİZLERİ BİLEREK ÜZMEYİZ”

CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay programda yaptığı açılış konuşmasında, “Bu bir teşekkür kahvaltısı. Zaman zaman sizleri kırmış olabiliriz ama bilerek sizleri üzmeyiz. Eğer benim tarafından sizlere karşı yapılan bir yanlış varsa peşinen özür diliyorum” dedi.

“BİZ O MAZBATAYI ALACAĞIZ”

“Bir ilçemiz hariç oylarımızın arttığını gördük” diyen Sarıbay sözlerini, “Demek ki iyi çalışırsak oylarımızı arttırıyoruz. Seçim yarışı var ama şartlar eşit değil. Karşınızda bir dev var. Karşımızda zaman zaman polis var, emniyet var, Cumhurbaşkanı var. Bunların en büyük örneğini İstanbul Büyükçekmece’de görüyoruz. Yolsuzluğu yapanlar kendileri ama sanki biz yapmışız gibi göstermeye çalışıyorlar. Algı yaratmak suretiyle böyle bir işe girdiler ama bunlar beyhude. Biz o mazbatayı alacağız” ifadeleriyle sonlandırdı.

“DEVLETLE SAVAŞTIK”

Sarıbay’ın ardından söz alan CHP Milletvekili Haydar Akar, “Siz olmasanız insanlara söylemek istediklerimizi anlatma şansımız olmaz. Devlete karşı bir savaş veriyoruz aslında. Devlet var, belediyeler var, tüm kurumlar var karşımızda. Şimdi İstanbul’u nasıl kurtarırız derdine düştüler ama İstanbul’u kurtarma şansları yok. Birçok ilçede oyları saydılar ve biz önde çıkıyoruz. İstanbul’u bin defa da saysalar kazanma şansları yok” dedi.

“İZMİT’İ KAZANARAK BİR GEDİK AÇTIK”

CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar programdaki konuşmasını, “Kocaeli’de gönül isterdi ki biz 13-0 yapalım. Oylarımızı arttırdık ama tüm belediyeleri kazanmadığımızda kendimizi çok başarılı görmeyiz. İzmit’i kazanmamızla bir gedik açtık. Buradan yürüyerek İnşallah ileride daha iyi sonuçlar elde edeceğiz” ifadeleriyle sonlandırdı.

İZMİT SÜRECİNİ DEĞERLENDİRDİ

Akar’ın ardından Cengiz Sarıbay, İzmit'te mazbatanın alınamamasını değerlendiren İl Başkanı Sarıbay, "Pazar günü Derince ile ilgili itiraz ettik. Pazartesi red kararı çıktı. Onlar İzmit için Pazartesi günü itiraz ettiler 4 günü geçti. Yargıyı baskı altına almak suretiyle bu süreci geciktiriyorlar. Ama bunlar geçecek" dedi.

12 Nis 2019 - 11:47 - Siyaset



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

03

Baş Gedikli - Küçükşehir Büyükşehire uyacak, uyumlu çalışacak,parazit yapmayacak...Aksi takdirde karışmam valla.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 12 Nisan 11:47
02

SADİ - Hala aynı kafa neden gerçeği göremiyorsunuz hep aynı yerde sayıklıyorsunuz nerde kazandınız kim kazandı nasıl kazandı bi sorgulayın kendinizi oylar nasıl çoğaldı bir görün insan bu kadar hayal perest olamaz

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 12 Nisan 11:47
01

şenol - şu il başkanını görevden alın zafer kazanmıs gıbı kendını ortaya atmasın herkes bılıoyor nasıl kazandığınızı ihanetcı akplılerle hdplıler olmasa nerde kazıyorsunuz sız oldugunuz surece kocaelıyı hayatta alamazsınız

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 12 Nisan 11:47


Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler