“İzmit’i alıp AKP’li başkanı Belsa’ya göndereceğiz”

AKP İzmit’te İlçe Başkanlığının organize ettiği program kapsamında, mahalle başkanları ve meclis üyeleriyle bir araya geldi.

“İzmit’i alıp AKP’li başkanı Belsa’ya göndereceğiz”
“İzmit’i alıp AKP’li başkanı Belsa’ya göndereceğiz”
Haber albümü için resme tıklayın

AKP İzmit İlçe Başkanlığı gerçekleşen 5.olağan Kongresinin ardından hız kesmeden teşkilat programlarına başladı. Geçtiğimiz günlerde Antik kapı restoranda düzenlenen programla İlçe yöneticileri, meclis üyeleri ve mahalle başkanlarıyla bir araya gelen Başkan Av.Ali Güney, başarılı bir şekilde gerçekleşen kongre için emeği geçen teşkilat mensuplarına teşekkür ederek, yeni dönem yapılması planlanan çalışmaları değerlendirdi. Yoğun katılım ile gerçekleşen programda konuşan başkan Güney; ”  İzmit’te bu yönetime, bu gidişatta seyirci kalamayız. Çalışmalarımızın neticesinde İzmit'i alıp AK Partili bir belediye başkanımızı Belsa ya göndereceğiz” mesajı verdi.

AİLEMİZ HER GEÇEN GÜN BÜYÜYOR

Konuşmalarının devamında Başkan Av.Ali Güney  ; ” AK Parti İzmit İlçe Başkanlığı olarak yapmış olduğumuz 5. Olağan Kongremizde birlikte olmaktan heyecan ve mutluluk duyduk. AK Parti ailemiz her geçen gün büyüyor ve giderek daha da güçleniyor. Kongremizi sizlerin de katılım ve desteklerinizle yaptık. Şehirde büyük ses getirdik herkese teşekkür ederiz. Özellikle de İlçe başkanlarımızın hepsinin yer aldığı poster geniş taktir buldu. Buradan yeni döneme bakış açımızı görmek mümkün. Yeni dönemde, yeni yönetimimiz ile birlikte bu davaya hizmet etmenin onurunu, hep birlikte yaşayacağız.” İfadelerini kullandı.

GENÇ VE TECRÜBELİ HEYECANLI BİR EKİBİMİZ VAR

41.000 üye 30 + 15 kişilik ekip oluştura bildik. Genel merkezin bayan ve güç kriterine uygun bir liste hazırlamaya gayret ettik.Genç ve tecrübeli heyecanlı bir ekibimiz var. Mahalle başkanlarımız, meclis üyelerimiz ilçe yöneticilerimiz… Bizler büyük bir aileyiz, biriz beraberiz İzmit’te Recep Tayyip Erdoğan’nin temsilcisiyiz! Hangi kademede olursa olsun, AK Parti teşkilatlarında görev almak demek ülkenin ve milletin geleceğinin inşasında sorumluluk üstlenmek anlamına gelir.

NEREDE BİR ZULÜM VARSA TÜRKİYE ORADA

Sizlerin sayesinde bugünün güçlü itibarlı ve kalkınmış Türkiye'sinin inşası gerçekleşiyor. Ulaştırmadan sağlığa, savunma sanayinden enerjiye, kentsel dönüşümden teknolojiye kadar pek çok alanda sayısız dev projeler bir bir hayata geçiyor. Bir taraftan nerede bir zulüm varsa Türkiye orada, Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan orada.

102 MAHALLEDE AKTİF OLARAK HÜCRESEL ÇALIŞMALAR YAPACAĞIZ

Milletimizin bağrına bastığı çok güçlü bir teşkilat yapısıyla bayrağı ileriye taşıyacağız. Teşkilâtımızdaki özverili ve gayretli arkadaşlarımızın katkısı ile önümüzdeki dönem İzmit'imizi güvenilir, şeffaf, dürüst ve ahlaklı bir belediye ile buluşturacağız.Bu bizim üzerimizdeki en büyük vebal vatandaşımıza İzmit’imize karşı en büyük sorumluluğumuzdur. Bunun için 102 mahallede aktif olarak hücresel çalışmalar yapacağız. Her mahallede çalışma programlarımızı hazırladık. Sandık Bazlı Çalışmalara Seçtiğimiz Pilot Bölgede Başlıyoruz

TOPLANTI YAPMAK İSTEYENE KENDİ OFİSİMİ AÇARIM!

İlçede icra kurulumuz oluşturduk, bürokrasi sorumlularımız oluşturduk. Mahalledeki ilgili bürokrasi alanları ile ilgili sorunların çözümlerini ilgili yöneticilerle çözüme ulaştıracağınız. Mahalle toplantı gruplarımızla ilçe yöneticilerimizin meclis üyelerimizin katılımıyla toplantı yapılmasını önemsiyoruz. Toplantılarımızı düzene koyulmasını istiyorum. Yer sorunu bazı mahalle başkanlarından duyuyorum. Şahsım adına kendi mahallem karabaş Mahallesi’nde kendi ofisimi toplantı yapmak istedikleri taktirde açmaya hazırım!! Meclis üyelerimizden ilçe Teşkilatımıza ve mahalle başkanlarımızla daha bağlantılı bir şekilde siyaset üretmesini istiyoruz.

İZMİT’İ ALIP, AK PARTİ’Lİ BAŞKANI BELSAYA GÖNDERECEĞİZ

Genel Merkez, İl - İlçe Başkanlığı ve Mahalle başkanlığı zincirin birer halkasıdır. Mahalle başkanlarımız, mahallelerinde İlçe Başkanı hükmündedir. Bölgenizde ulaşamadığımız elimizin değmediği kimse kalmasın. Bölgemize hakim olalım. Yeni dönem ile birlikte saflarımızı sıklaştırıyoruz. İnandığımız yolda daha kararlı bir şekilde yürüyeceğiz.  Değerli arkadaşlarım, Artık tahammülümüz yok. İzmit’te bu yönetime, bu gidişatta seyirci kalamayız. Çalışmalarımızın neticesinde İzmit'i alıp AK Partili bir belediye başkanımızı Belsa' ya göndereceğiz.

19 Eki 2020 - 10:43 - Siyaset



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

11

İzmitli Akpli - Açız başkan aç. Nerede bir mazlum varsa Türkiye orada demişsin ama Türkiye'deki mazlum ve aç insanlara saraydan tepeden bakmak yok. Biz oy verelim sen İsu davalarına dava kat. Yok öyle beleş. Sandığa gitmem. Gidersem Chp diyeceğim.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 19 Ekim 10:43
10

Ali Başkanın arkasındayız - Ali Başkan yeni dönemde gerçekten bizi heyecanlandırıyor, İzmit'i yeniden alacağımızın sinyallerini artık sokakta net olarak hissediyoruz, biz çıkışta, fatma abla çöküşte, meşaleleri yakın zafer çok yakın

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 19 Ekim 10:43
09

Satıhan Kavuş - Badem bıyıklı çok iddialı.. Halbuki son şansı :)

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 19 Ekim 10:43
08

Vatandaş - Yakişan istifa etmendi başkan .Seçimi kaybettin gittin bir daha aday oldun yetkinin etkisini göremiyoruz.Parti çok güçsüz gorünüyor sanki gençlik kollari gibi.Nevzat ihanet etti siz hala onuda çagiriyorsunuz toplantilara.Adamin babasi başka parti kuruluş toplantisinda uakalandi oğlunu aldin başkanvekili yaptin şimdi yönetime yine aldin.Bu arkdaş kafa sallamaktan başka bir meziyeti yok konuşmaui bile beceremiyor bunlarla sen izmiti değil muhtarliği zor alirsin.Ölümüne erdoğan ama belediyelerde oy yok.Tavuktan horoz olmaz 1. Adam kumaşin yok 2. Adam olur.Parti ve dava herseyin üstündedir.Manavsin ama manavlarin hakkinida doğru düzgün savduğunu görmedik.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 19 Ekim 10:43
06

Cumhuriyet - Çıkarcı,sözüm ona müslüman,bencil bir güruhu partinize katarak İzmit alınamaz kaldı ki Kocaeliye de kaybedeceksiniz.Ben akp nin başındakinin hayal dünyasında yaşadığını zannediyordum meğerse bu durum parti tabanına kadar yayılmış.Bir sonra ki yerel seçimlerde oy istemek için insan içine çıkamayacak hale geleceksiniz ki şimdi bile zorlanıyorsunuz kendinizi anlatmakta.Gerçekler ile bağ kopmuş ve gelecek analiz edilemiyor.O üye yaptıklarınızla İzmiti almayı düşünüyorsanız yazık size çok zor işiniz ama dediğim gibi Kocaeli de gidecek elden

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 19 Ekim 10:43
05

Ülkücü - Yaaniii bizler hep oy verecez hep siz koltukta oturcaksiniz ne yani bir MHP li izmiti yonetimiyecekse eğer CHP kimi çıkarırsa oylar ona adam mı kandırıyorsunuz

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 19 Ekim 10:43
04

Ersoy Kandemir - AA yayın akışını yine kesecek mi siz bu iddialarınızı yerine getirirken?

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 19 Ekim 10:43
03

izmitli - Yakışır ALİ başkanıma BELSA'daki koltuk.... Seni oturtacağız o koltuğa başkanım...

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 19 Ekim 10:43
02

Deniz - Bu arkadaşa birisi hatırlatsın millet ekmek derdinde işte o millet kime ne vereceğini çok iyi bilir belsayı çok zor görürsünüz vesselam.....

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 19 Ekim 10:43
01

Gerçek - kocaeli ilini de kaybedeceksiniz. 1) karamürsel battı çıktı rezaleti 2-) gölcük sovmen 3-) kartepe sovmen 4-) gebze usulsuzluk , bitmeyen metro 4-) derince ahı gitmiş, 5-) körfez kaos,

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 19 Ekim 10:43


Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler