“İzmit polemik yerine proje konuşacak”

AKP İzmit İlçe Başkanı Ali Güney, “İzmit’in hayalini kurduğu projeler sonunda gerçek oluyor. Halkımız sonunda polemik yerine hayatını kolaylaştıran projeleri konuşacak” dedi.

“İzmit polemik yerine proje konuşacak”
Haber albümü için resme tıklayın

AKPİzmit İlçe Başkanı Ali Güney, normalleşme süreciyle birlikte ilk mahalle başkanları toplantısını Leyla Atakan Kültür Merkezi Dr.Şefik Postalcıoğlu Salonunda yaptı. İlçe Başkan Yardımcıları Murat Ergelen, Bülent Durmuş, İlçe Yöneticileri Muzaffer Kurt, Önder Karakaş, Hasan Demir ve bütün mahalle başkanlarının eksiksiz katılım sağladığı toplantıda ilçede yapılan çalışmalar ve teşkilat programları değerlendirildi. Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’un cuma günü İzmit’e yaptığı ziyaret ve sonrasında açıklanan projeler hakkında değerlendirme yapan Güney, İzmit’in sonunda polemik yerine projeleri konuşmaya başlayacağını söyledi.

Güney’in açıklamasında şu ifadeler yer aldı:İzmit’te polemik yerine artık halkımızın ihtiyacı olan ve hayatını kolaylaştıracak projeleri konuşmaya başlayacağız. Cedit Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi, Yürüyüş Yolu’nun yeniden yapılandırılması, Hacı Hızır Mahallesi’ndeki Kentsel Dönüşümle ilgili düzenlemeler ve Kocaeli Fuar Alanının Ömer Türkçakal Bulvarı sahil kesimiyle birleştirilerek yapılacak dev doğal yaşam alanı... Bütün bunlar şehrimizin hiçbir köşesini diğerinden ayırmadan elini değil, gövdesini taşın altına koyarak çalışan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımız Tahir Büyükakın’ın bir yıldır devam eden çabalarıyla oluyor. Polemiğe girmeden, hizmet odaklı çalışmasıyla oluyor. Bizler de AK Parti İzmit İlçe teşkilatları olarak, İzmit’in ve değerli İzmit halkının her zaman en iyisine layık olduğunu düşünerek çalıştık ve bundan sonra da aynı şekilde çalışmaya devam edeceğiz. Cumhurbaşkanımızın ifade ettiği gibi laf üstüne laf değil, taş üstüne taş koymanın yarışı içinde olacağız. Reklamla değil, hizmet üreterek gönüllere gireceğiz. Her bir mahalle başkanımızdan bunları bölgelerinde milletimize anlatmalarını istiyorum. Sosyal medyada yalan ve iftira kampanyalarına en güzel yanıt bu olacaktır. AK Parti’nin en büyük gücü sahadaki varlığıdır.”.

29 Haz 2020 - 10:24 - Siyaset



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

06

aydın - düne kadar da tramvaya hayır diyordunuz masallar masallar

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 29 Haziran 10:24
05

Alinail - Plajyolundan kurucesme ye tramvay i getiremediniz masallar masallar

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 29 Haziran 10:24
04

aydın - düne kadar da tramvaya hayır diyordunuz masallar masallar

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 29 Haziran 10:24
01

Afro Kocaeli (Gebze) - İzmiti kaybettiniz kıvranıp duruyorsunuz ve size en çok oyu veren Gebze bölgesine de göstermelik projeler yaparak çantada keklik muamelesine devam ediyorsunuz. İnşAllah bir gün buradaki halk uyanacak ve size öyle bir Tokat atacak ki İzmit'ten beter olacaksınız

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 29 Haziran 10:24


Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler