İyi Partili eski başkan AKP’ye geçiyor!

İyi Parti İzmit İlçe Başkanı iken görevinden ve partisinden istifa eden avukat Emrah Alper Bozatlı yarın saat 12.00’de AKP İzmit İlçe Başkanlığı’nda düzenlenecek törenle AKP’ye katılacak. Bozatlı’ya rozetini Sibel Gönül takacak

İyi Partili  eski başkan  AKP’ye  geçiyor!
İyi Partili  eski başkan  AKP’ye  geçiyor!
Haber albümü için resme tıklayın

İyi Parti’de 24 Haziran seçim sürecinde aktif çalışan İzmit ilçe başkanı avukat Emrah Alper Bozatlı ve ilçe başkan yardımcısı mimar Kerem Toramangil bir süre önce görevlerinden ve partilerinden istifa etmişlerdi. İkili AKP İzmit Belediye Başkan Adayı Sibel Gönül’le birlikte çalışıyordu. Gönül’ün seçim çalışmalarına destek veren Bozatlı ve Toramangil 31 Mart yerel seçimlerine 10 gün kala AKP’ye katılma kararı aldı. Bozatlı ve Toramangil için yarın saat 12.00’de AKP İzmit İlçe Başkanlığı’nda tören düzenlenecek.

20 Mar 2019 - 16:41 - Siyaset



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

09

ruhuna fatiha - büyük dönmüş abi verin mehteri eteğide ihmal etmeyin

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 20 Mart 16:41
08

Emre - oda sonunda doğru yolu bulmuş. iyi partili olup da ne yapacak. Ne partisi olduğu belli değil.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 20 Mart 16:41
07

Şevki Düzeltir - Bunlar küçük menfaatler için ideallerini ve kendilerini satabilecek tipler Yakıştıkları yere katılmışlar Ancak Keremin Babası Rahmetli Yılmaz sınıf arkadaşımdı eğer bu gün yaşasaydı koskoca adam olmasına bakmaz dayağı atardı

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 20 Mart 16:41
04

Karadenizli - Kişiliği tam oturmamış yada kişiliksiz insanlar,menfaat çemberini içinde döner dururlar..

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 20 Mart 16:41
03

Arkadaş - İyi partide bu arkadaşın ve çevresindekilerin neden iyi parti çatısı altında bulunduklarını hep merak etmişimdir çok itici ve mafyavari tipler ile Haziran seçimleri öncesi iyi parti için dolaşıyordu bu arkadaş hakettiği yere geçmiş oraya çok yakışır kendileri iyi partide çıkarları karşılanmadı tabiki bu arkadaşın.Kurt kılığına girmiş çakallar yerine uğurlanıyor hadi eyvAllah..

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 20 Mart 16:41
02

Ersin Soykan - BRAVO ARKADAŞ.SİYASET GÜNLĞK BİR MEŞGALE DEĞİLDİR.AYAK İZLERİN SENİ BIRAKMAZ.BATAN GEMİDE NE İŞİN VAR.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 20 Mart 16:41
01

adil abi - kimin arabasına binerse onun kornasını çalan tarzı bi model , çok önemli değil...

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 20 Mart 16:41


Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler