İYİ Parti’den istifa etti CHP’ye geçti!

İYİ Parti üyeliğinden istifa eden Sema Akçay CHP’ye geçti. Akçay daha önce İyi partide Gebze İlçe Teşkilatı Kurucu Başkan Yardımcısı olarak partide görev almıştı

CHP Çayırova’da üye katılımları devam ediyor. Partiye yeni katılım sağlayan Akçay’a rozet takan CHP Çayırova İlçe Başkanı Çetin Hartamacı, “Partimize yeni yüzler ve yeni enerjilerin katılmasıyla daha istekli ve daha ileriyi gören kadrolarla yolumuza devam edeceğiz.” dedi. Cumhuriyet Halk Partisi Çayırova İlçe Başkanı Çetin Hartamacı açıklamasının devamında, “Cumhuriyetin kurucu unsurlarından olan ve bu güne kadar ayakta kalan Cumhuriyet Halk Partisi hiçbir kişi ya da grup ayrımcılığı yapmadan herkesi kucaklayan bir siyasi anlayışla halkla iç içe olmaya devam ediyor. Genel başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun da söylemlerinde yer alan Cumhuriyet Halk Partisinin yenilenmesi ve gençleştirilmesi için Çayırova örgütü olarak bizde çalışmalarımızı sürdürmekteyiz. Partimize yeni yüzler ve yeni enerjilerin katılmasıyla daha istekli ve daha ileriyi gören kadrolarla yolumuza devam edeceğiz. Bu duygu ve düşüncelerle partimiz saflarına katılmak için üye başvurusu yapan Sema Akçay hanımefendiye hoş geldiniz diyoruz. Bundan sonraki siyasi hayatına Cumhuriyet Halk Partisi ile yol yürüme kararı aldığı için kendisine de ayrıca teşekkür ediyoruz.” Şeklinde konuştu.

SEMA AKÇAY KİMDİR?

Sema Akçay 1973 Ankara doğumludur. Lise ve üniversiteyi Ankara’da tamamlayan Akçay yüksek lisansını Gebze Teknik Üniversitesi. Sos. Bil. Enstitüsü Strateji Bilimi dalında tamamlamıştır. Geçmiş dönemde siyasi olarak İyi partide Gebze İlçe Teşkilatı Kurucu Başkan Yardımcısı, 27.Dönem Milletvekili Aday Adayı, Kocaeli İl Yönetim Kurulu Üyesi ve İl Muhasibi görevleri üstlenmiştir. Son olarak 2016 yılına kadar (GEPOSB) Gebze Plastikçiler Organize Sanayi Bölge Müdürlüğünde Muhasebe Finans Yönetmeni olarak çalışan Akçay, bu tarih itibariyle serbest çalışmaktadır. Akçay aslen Ardahan Çıldır’lı, evli ve 1 çocuk annesidir.

21 Kas 2019 - 12:39 - Siyaset



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

01

Adem Ahlat - Kesin şanbaz yıldız sema hanımı da hain ilan edip partiden soğutmuştur bakalım bu işin sonu nereye varacak

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 21 Kasım 12:39


Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler