İYİ Parti İzmit yardım için İzmit sokaklarında

Korona virüs salgını nedeniyle herkesin evine çekildiği dönemde İYİ Parti İzmit İlçe Teşkilatı günlerdir sokaklarda.

İYİ Parti İzmit yardım için İzmit sokaklarında
Haber albümü için resme tıklayın

Başkan Pelin Coştur Filiz önderliğindeki İlçe Teşkilatı, mahalle temsilcileriyle görüşerek ekonomik olarak zor durumdaki aileleri saptayıp yardım kolisi dağıtıyorlar. Başkan Filiz'le birlikte İlçe Teşkilat Başkanı Sinan Yıldız, Başkan yardımcıları Kenan Vural, Tuğba Kahyaoğlu, Özkan Tavşan ve ilçe yöneticileri hayırseverlerin destekleriyle oluşturulan gıda kolilerini ihtiyaç sahiplerine ulaştırırken diğer taraftan da sokağa çıkma yasağı bulunan ailelerin ilaç ve market ihtiyaçlarını evlere taşıyorlar.

Başkan Pelin Coştur Filiz yaptığı açıklamada; "Öncelikle bu zor günlerde desteklerini esirgemeyen hayırseverlere teşkilatım adına çok teşekkür ediyorum. Şimdiye kadar 215 aileye hayırseverlerin destekleriyle hazırlanan gıda kolilerini ulaştırdık. Yöneticilerimizin tamamı teyakkuz halinde ve telefonları 24 saat açık. Dışarı çıkamayacak durumda olanların ihtiyaçlarını karşılıyorlar ve gıda yardımı talebinde bulunanları aciliyet durumuna göre değerlendiriyorlar. Bu süreçte bir çok insan işten çıkarılmış ve çoluk çocuk evde beklemek durumunda. Maalesef hükümet gerekli desteği veremiyor. 10 gün sonra ramazan başlayacak. Dilerim daha fazla destekle zor durumdaki çok daha fazla aileye ulaşabiliriz. Bununla birlikte, İlçe Kadın Kolları Başkanımız Ayten Akgün ve Kadın kolları üyelerimiz İzmit Belediyesi'nde gönüllü olarak maske dikimine yardım ediyorlar. Bu sıkıntılı günlerde İYİ Parti İzmit İlçe Teşkilatı olarak elimizden gelen herşeyi yapıyoruz, gerekli önlemleri alarak herkesin yardımına koşan tüm arkadaşlarıma şükranlarımı sunuyorum. Allah hepimizin yardımcısı olsun" dedi.

15 Nis 2020 - 10:10 - Siyaset



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.



Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler