İYİ Parti Gebze’nin yeni başkanı Öztürk oldu

İYİ Parti Gebze İlçe Başkanı Nusret Acur'un il yönetimine girmesi üzerine, ilçe başkanlığına Özhan Öztürk atandı

İYİ Parti genel merkezi 81 ili kapsayan ve tavsiye niteliği taşıyan istifa kararı almıştı. Bu doğrultuda Kocaeli'nde de il yönetimi istifa etmiş, mevcut il başkanı Serdar Kaman'ın yerine işadamı ve tecrübeli siyasetçi Şanbaz Yıldız'a görev verilmişti. İl teşkilatını kısa sürede yenileyen Şanbaz Yıldız, ekim ayının ortalarına kadar, ilçe teşkilatlarının da yapılandırılacağını ifade etmişti. İlk değişim Gebze’den geldi. Gebze İlçe Başkanı Nusret Acur, ilçe başkanlığından ayrıldı. Yeni kurulan il yönetiminde yer aldı. Yerine Gebze Mimarlar Odası Başkanı Özhan Aşkın Öztürk getirildi. Görev değişiminde konuşan Nusret Acur, "Tavanda başlayan bu değişimi, tabanda ve sokakta hissettirmek gerektiğini düşündüğümüzden bu kararı almış bulunmaktayım. Yeni ve dinamik bir kadro ile Gebze'de başarı yakalanacağı kanaatindeyim. Özhan kardeşimiz bu işin üstesinden rahatlıkla gelecektir. Bizim de kendisine desteğimiz sürekli ve sonsuz olacaktır. Her daim teşkilatımıza yardımcı olacağız" dedi.

Görevi devralan Özhan Öztürk ise "Gebze büyük bir kent. Bana bu görevi layık gören başkanlarıma teşekkür ediyorum. Nusret başkanımız ile birlikte başarılı bir çıkış yakalamıştık. Şimdi o çıkışı yerel seçimlerde taçlandırmak istiyoruz. İl başkanımızın talimatları doğrultusunda kısa sürede organizemizi tamamlayıp, bismillah diyerek yola koyulacağız" ifadelerini kullandı.

Son olarak konuşan Şanbaz Yıldız şunları söyledi: “Gebze’yi çok iyi biliyorum. Nusret kardeşimi de öğrencilik yıllarından beri tanırım. Çalışkan ve teşkilatçı bir kardeşimiz. Bundan sonra çalışmalarını İl teşkilatımızda ve benimle birlikte yapacak. Özhan kardeşimiz de mimar bir arkadaşımız. Özellikle kentleşme konusunda uzman bir kardeşimiz. Çalışkan ve başarılı bir iş adamı. Gebze’ye yeni bir soluk getireceğine şüphem yok. İl teşkilatı olarak kendisine sürekli destek olacağız. O da bizi mahcup etmeyecektir. Gebze ve Kocaeli için şimdiden hayırlı uğurlu olsun.”

03 Eki 2018 - 16:13 - Siyaset



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.



Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler