İstifanın nedeni Salih Şirin mi?

İYİ Parti teşkilatlarında bir istifa daha yaşandı. Yaşanan istifa bu kez Salih Şirin nedeniyle mi sorularını gündeme getirdi

İstifanın nedeni Salih Şirin mi?
Haber albümü için resme tıklayın

İYİ Parti’de Körfez İlçe Belediye Başkan Adayı olarak Salih Şirin’in açıklanmasın ardından şok edici bir istifa yaşandı. Partinin yeni oluşan yönetiminde Teşkilatlardan Sorumlu Başkan Yardımcısı olarak görev yapan Emin Sinanlıoğlu partisinden ve tüm görevlerinden istifa ettiğini duyurdu.

Emin Sinanlıoğlu, istifasına gerekçe Salih Şirin’in adaylığının ilanından kaynaklandığını belirterek, “Ben Salih Şirin’e karşı değilim, ancak bu aday belirlenirken bize sorulmadı, görüşlerimiz istenmedi. Ben bizim fikrimiz sorulmadığı için istifa ediyorum, Salih Şirin’e karşı değilim. Son olarak hafta sonu saatlerce çalıştım ve 12 mahalle başkanını belirleyip partime hizmet ettim ama sonrasında da fikrimizin alınmadığını gördüm” açıklamasında bulundu.

08 Ara 2018 - 16:38 - Siyaset



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

02

körfezli - tam isabet olmuş zaten niye bu kişiyi yönetime almışlarki iyi parti kurtulmuş

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 08 Aralık 16:38
01

Ali yanık - Sen birde ülkücülükten bahsederdin emin bey sen hiçbirzaman ülkücü değildin zaten gerçek ülkücü zeki Gürsu. Ertam Peker dir bu böyle biline...

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 08 Aralık 16:38


Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler