İsmail Baran göründü

Körfez Belediyesi eski Başkanı İsmail Baran, AKP Körfez İlçe Kongresi’nde göründü

İsmail Baran göründü
Haber albümü için resme tıklayın

31 Mart Yerel seçimlerinde partisi tarafından aday gösterilmeyen, geçtiğimiz aylarda Kartepe Belediyesi tarafından memur yapılan Körfez Belediyesi eski Başkanı İsmail Baran bugün Necmettin Erbakan Kültür Merkezi’nde gerçekleşen AKP Körfez İlçe Kongresi’ne katıldı. Daha önce Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt’ün birinci yıl değerlendirme toplantısına katılmaması nedeniyle dikkat çeken Baran’ın bugün gerçekleşen kongrede İl Delegesi seçileceği öğrenildi.

05 Eyl 2020 - 15:24 - Siyaset



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

02

Bilir Kişi - Bu adam memur değil mi nasıl delege seçilir.
Devlet memurları siyasi partiye üye olamaz..

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 05 Eylül 15:24
01

Ersoy Kandemir - Tabi tabi seçilsin,çok başarılıydı,süper oldu Körfez,hakkıdır diye düşündüler galiba,epeyde bir belediyenin yerlerini de satmıştı,ama nasıl olduysa en kötü Haydar efendi oldu!Ben seçimlerden önce de söyledim sonra da söylüyorum ne seçilirse seçilsinler Kocaeli Halkı hiçbirini ve yaptıklarını unutmayacaktır,heh!

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 05 Eylül 15:24


Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler