İnce, Kocaeli’de muhalif medyayı bombaladı!

Memleket Hareketi kapsamında Kocaeli’ye gelen CHP Yalova eski Milletvekili Muharrem İnce muhalif medyayı kendisini yayınlamadığı için tepki gösterdi

İnce, Kocaeli’de muhalif medyayı bombaladı!
İnce, Kocaeli’de muhalif medyayı bombaladı!
+2
Haber albümü için resme tıklayın

CHP Yalova eski Milletvekili ve Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce geçtiğimiz aylarda düzenlediği basın açıklamasında muhalefetin yetersiz olduğuna dikkat çekmiş ve Memleket Hareketini başlatacağını duyurmuştu. Memleket Hareketi’ne Sivas’tan başlayan İnce’nin bugünkü durağı Kocaeli oldu. İlk olarak CHP İzmit eski İlçe Başkanı Mehmet Ümit Küçükkaya’nın Beyaz Mutfak işletmesine gelen İnce burada basın mensuplarıyla buluştu. Konuşmasında muhalif basını da eleştiren İnce şu ifadeleri kullandı: “Basının yüzde 90’ı iktidarın yüzde 10’u muhalefetin. İktidar yanlısı basın beni verdiği zaman birileri ayağa kalkıyor CHP’yi parçalamak istiyor diyor.

“CHP KENDİ MEDYASINA BASKI KURUYOR”

O zaman Halk TV, TELE1, KRT niye beni niye vermiyor? CHP genel merkezinden mi korkuyorlar? İktidar medyaya baskı kurmuş, sen de CHP olarak medyana baskı kurmuşsun. Birbirlerinden farkları yok. Herkese ayar verir ya medya en fazla sendikasız çalışan basındadır. Basını da özgürleştireceğiz. AKP nasıl medyaya baskı kuruyorsa CHP de CHP’ye yakın medyaya baskı koyuyor. Bana muhalefet olanı gösterme diyor. O yüzden muhalefetle iktidarın birbirinden farkı yok.”

22 Eki 2020 - 13:07 - Siyaset



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

07

Gercek acıdır - 18 yılık yıpranmış iktidarın bütün olumsuzluklarına rağmen iktidar altarnatifi olamayanlar kendileri küçük olsun benim olsun diyenler bölücü aktoller millet düşmanı olmuyor,mu hodri meydan diyoruz.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 22 Ekim 13:07
05

Bünyamin - vatan haini Millet düşmanı bölücü aktoller nasılda savunuyor sarayın adamı inceyi

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 22 Ekim 13:07
04

Gercek acıdır - Göreceksiniz Tayyip Erdoğan, dahil bütün kralları ,indirecektir,sizde alkışlayacaksınız.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 22 Ekim 13:07
03

hacı - Tayyip erdoğanı titretip korku salan tek adam.Yolun açık olsun.Aziz milletimiz böyle temiz insanlar istiyor.Tayyip erdoğan milletide yordu kendiside yoruldu.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 22 Ekim 13:07
02

Bünyamin - böyle lafı uzatmaya gerek yok. tayyip erdoğanın sana bahşedeceği bakanlığı kabul etmektense keşke Aziz Milletimize hizmet için çöpçü dahi olsaydın.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 22 Ekim 13:07


Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler