İmamoğlu’nu il Başkanı ilan etti!

CHP Kocaeli İl Örgütü’nün Kurultay delegesi Sati Bozkurt, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nu il Başkanı ilan etti

İmamoğlu’nu il Başkanı ilan etti!
İmamoğlu’nu il Başkanı ilan etti!
Haber albümü için resme tıklayın

TBMM Başkanvekili ve CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar’ın kızı Dila Akar bugün Emex Otel’de gerçekleşen düğünle Yiğithan Tezgören ile hayatını birleştirdi. Düğüne İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu da katıldı. İmamoğlu’nu yakalayınca fotoğraf çekilmeden yapamayan CHP’liler düğünün ardından boy boy fotoğrafları sosyal medya hesaplarında paylaştılar. Fotoğraflar arasında CHP Kocaeli İl Başkanı Harun Yıldızlı’nın listesinde kurultay delegesi olan Sati Bozkurt’un

yaptığı paylaşımın üzerine “Sayın İstabul il başkanı ekrem imamoğlu” yazması dikkat etti. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nu, İstanbul İl Başkanı ilan eden Kurultay Delegesi Sati Bozkurt’un bu hatası “Pes” dedirtti.

Hatırlanacağı üzere CHP’nin kurultay delegesi Sati Bozkurt bir sosyal medya sayfasında yapılan ankette “31 Mart 2019 yerel seçimlerinde Kocaeli Darıca belediye başkanı olarak kimi görmek istersiniz” sorusuna AKP’nin Adayı Muzaffer Bıyık’a oy verdiği görülmüş bu da parti içerisinde ihanet olarak yorumlanmıştı.

26 Eyl 2020 - 20:32 - Siyaset



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.



Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler