İktidarın parçası olmak için mücadele edeceğiz!

Saadet Partisi Kocaeli İl Kongresi’nde tek aday olan mevcut başkan Zafer Mutlu önümüzdeki seçimlerde iktidarın parçası olmak için mücadele edeceklerini açıkladı

İktidarın parçası olmak için mücadele edeceğiz!
İktidarın parçası olmak için mücadele edeceğiz!
Haber albümü için resme tıklayın

Saadet Partisi Kocaeli İl Kongresi Uluslararası Kongre Merkezi’nde gerçekleştirildi. Kongrede oy kullanma hakkı olan 569 delege 25 asil, 25 yedek il yönetim kurulu üyesini, 5 asil, 5 yedek il disiplin kurulu üyesini ve 26 büyük kongre delegesini seçti. Mevcut başkan Zafer Mutlu 15 ay önce Nurettin Çelik’in yerine atanmıştı. Mutlu, tek aday olduğu kongrede seçilmiş başkan olarak yoluna devam ediyor.

Kongreye, SP Genel Başkan Yardımcısı ve Eski Devlet Bakanı Sabri Tekin, SP Genel Başkan Yardımcısı Sinan Ejderoğlu, Demokrat Parti İl Başkanı Mustafa Nazlıgül, Büyük Birlik Partisi İl Başkanı Remzi Kaya, Demokratik Sol Parti İl Başkanı Halim Dedeoğlu, Türk Ocakları Kocaeli Şube Başkanı Yücel Alpay Demir, SP Eski İl Başkanı Nurettin Çelik katıldı.

Kongrede sözü alan Saadet Partisi Kocaeli İl Başkanı Zafer Mutlu şu sözleri kaydetti: “Saadet Partisi 50 yılı aşkın tecrübeye sahip bir parti. Üzerime ne görev düştüyse yapmaya çalıştım. Kocaeli gibi metropol bir şehrin İl başkanlığına layık gördükleri için teşkilatımıza teşekkür ediyorum.

“İDEOLOJİMİZİN BİZİ DÜŞMAN ETMEMESİ GEREK”

Bu vatanın evlatları olarak hep birlikte bir mirasa hep birlikte sahip çıkmamız gerektiğine inanıyorum. Hep birlikte mücadele edeceğiz. Batarsak hep beraber batacağız. İdeolojilerimiz, yaşama şeklimiz farklı ama bu durumun bizi düşman etmemesine gönülden inanıyorum. Bazılarımız iktidar bazılarımız muhalefet olacak, iktidarın yanlışlarını dile getirecek. Demokrasinin şartlarını bu şekilde yerine getireceğiz.

“AZMİMİZİ ARTTIRIYORUZ”

Biz ülkemizin sanayisiyle, tarımıyla, dünyanın gelişmiş ülkeleriyle rekabet edebilmesini istiyoruz. İnsanlar işsiz kalmasın, mazlum coğrafyalara sahip çıkılsın, emperyal devletlere bu coğrafyada bir son verilsin. İnsanlar özgürce düşüncelerini ifade etsin, kimse düşünceleri yüzünden hapiste çürümesin istiyoruz. Bizler vicdanımızı ön planda tutuyor, azmimizi arttırıyoruz. Muhalefetin gereklerini yerine getirmeye çalışıyoruz, bir yandan da iktidar olabilmenin mücadelesini sürdürüyoruz.

“İKTİDARIN PARÇASI OLMAK İÇİN MÜCADELE EDECEĞİZ”

Saadet Partisi geçmişte iktidarı yaşamış bir partidir. Savunduğumuz düşünceleri, söylemleri iktidarda bizzat uygulamış bir hareketiz. İnşallah da yapılacak ilk seçimde iktidarın bir parçası olmak için mücadele vereceğimize söz veriyorum. Bu ülkenin milli görüş düşüncesine ihtiyacı olduğunu düşünüyorum. Biz bu ülkeyi seviyoruz, bu halkı seviyoruz ve bu halka hizmet etmeyi hakka hizmet etmek olarak görüyoruz. İnşallah kısa bir zamanda yine hizmet edeceğiz. Kongreye teşrif eden herkese teşekkür ediyorum.”

20 Eyl 2020 - 15:07 - Siyaset



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.



Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler