Hurşit Güneş Kanal İstanbul’dan arsa almış!

CHP genel başkan eski yardımcısı ve milletvekili Süheyl Batum ile CHP PM eski üyesi ve Kocaeli milletvekili Hurşit Güneş'in Kanal İstanbul güzergahında arsa satın aldığı ortaya çıktı. CHP'li vekillerin bölgedeki mal varlığı listesinde, toplam 12 adet gayrimenkulle CHP'li Batum 1. sırada yer alıyor.

Kanal İstanbul projesinin tartışıldığı günlerde Yeni Şafak ortaya önemli bir iddia attı.  İddialara göre CHP genel başkan eski yardımcısı ve milletvekili Süheyl Batum ile CHP PM eski üyesi ve milletvekili Hurşit Güneş'in bölgede gayrimenkul yatırımları var.

GÜNEŞ'İN ARAZİSİ KANAL MANZARALI

Öte yandan CHP PM eski üyesi ve milletvekili Hurşit Güneş de Kanal İstanbul manzaralı Yeşilbayır mevkiinde arsaya sahip.

Yeni kanala sadece birkaç metre uzaklıkta ve 1365 parselde yer alan o arazinin büyüklüğü 3500 m2.

21 Oca 2020 - 22:40 - Siyaset



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

06

Esnaf - yedikçe yediniz memleketin malını parasını.sadece sen degil kim halkın eliyle göreve getirildiyse

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 21 Ocak 22:40
05

Yücel - Onlarin başı kel mi ? Adamlar köylü kurnazı ve baktilar chp den bir bok olmaz. Bu tayyip yapacak kanali bunlar muhalefet etmedikleri icin.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 21 Ocak 22:40
04

Tarih diyor. Ahmet ÖZTÜRK - İstanbul toprakları 360 yıl Romalı Theodosius 543 Bizans ,lı Justen, ve Konstantin ,in olmuş 1453 Osmanlı imparatoru Fatih Sultan Mehmet Hanın olmuş Yavuz Sultan Süleyman,ın olmuş,hep el değiştirmiş, şimdi hep hırsı olanlar sizin olsa ne yazar elbet birgün yine el değiştirecek. ben demiyorum tarih diyor.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 21 Ocak 22:40
03

Hakki - Hem bağırır hem üste çıkar. .bunlar mart kedisi gibi..

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 21 Ocak 22:40
02

Izmitli - Hayirliolsun kandirali dunya malina tapmayin hemso cevrene bak

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 21 Ocak 22:40
01

Kevser - Her taşın altından CHP nin uzun adamı çıkıyor :)

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 21 Ocak 22:40


Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler