Hürriyet’ten 4 ayrı seçim şarkısı!

Millet ittifakının CHP’li İzmit Belediyesi Başkan adayı Fatma Kaplan Hürriyet için hazırlanan 4 ayrı seçim şarkısı, seçim araçlarında, stantlarda çalınarak İzmit halkının hafızalarında yer etti

Hürriyet, projelerinin yanı sıra meydanlarda çalan seçim şarkıları ile de adından söz ettiriyor. CHPKocaeli Milletvekili ve Millet ittifakıİzmit Belediye Başkan adayı Fatma Kaplan Hürriyet, sadece projelerini ve İzmit’i nasıl daha yaşanabilir bir kent haline getireceğini anlattığı, polemiklerden itinayla uzak durduğu seçim kampanyasında, seçimlerin olmazsa olması seçim şarkılarıyla da ön plana çıkıyor. İstanbul’da özel bir şirketin hazırladığı 4 ayrı seçim şarkısıyla Hürriyet, klasik seçim çalışmalarının da dışına çıktı.

KİMSE UNUTULMADI

Dört ayrı türde bestelenen seçim şarkılarının arasında seçim marşı, kemençe eşliğinde Karadeniz ezgisi, özellikle gençlerin beğendiği rap tarzı ve 9 8’lik Roman havası bulunuyor. Her birinin ayrı kitlesi, ayrı dinleyicisi olan dört ayrı seçim şarkısı İzmit’in bütün farklılıklarını ele alıyor.

19 Mar 2019 - 10:34 - Siyaset



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.



Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler