Hürriyet, kaleyi yokladı

İzmit Belediyesi Başkan adayı Hürriyet, futbol alt yapısında ter döken çocukları ziyaret etti, destek sözü verdi. Hürriyet, çocuklarla top oynayıp, kaleyi yokladı

Hürriyet, kaleyi yokladı
Hürriyet, kaleyi yokladı
+5
Haber albümü için resme tıklayın

Millet İttifakı İzmit Belediyesi Başkan adayı Fatma Kaplan Hürriyet, önceki gün İzmit Bağçeşme’de bulunan Ali Osman Topal Spor Tesislerinde düzenlenen 10 yaş altı çocukların futbol turnuvasını ziyaret ederek hem çocuklara moral verdi hem de ailelerini selamladı. Hürriyet, çocuklarla top oynayıp, kaleyi de yokladı.

ÇOCUKLAR HÜRRİYET’İ İLGİYLE DİNLEDİ

İzmit Bağçeşme Ali Osman Topal Spor Tesisi’nde Bağçeşmespor, İzmit Gençlerbirliği, Trabzonspor Futbol Okulu ve Engin Öztonga Futbol Okulu arasında gerçekleşen futbol turnuvasını ziyaret eden Belediye Başkan adayı Hürriyet’e, İYİ Parti İzmit ilçe Başkanı Pelin Coştur Filiz de eşlik etti. Bağçeşmespor’un teknik direktörü ve aynı zamanda Kocaelispor’un efsane futbolcularından Kaan Dobra ve yardımcısı Haydar Koç, Gençlerbirliği’nin hocalarından Zafer Durmaz, Engin Öztonga Futbol Okulu teknik sahibi Engin Öztonga ve Trabzonspor Futbol Okulu hocası Volkan Keskin ile sohbet eden İzmit Belediyesi Başkan adayı Fatma Kaplan Hürriyet, futbol oynayan çocukların aileleriyle de görüştü.

ALTYAPIYI DESTEKLEYECEĞİZ

Sporda tesisleşmenin öneminden bahsederek, İzmit’te bu tesislerin az olduğunu söyleyen Hürriyet, “Bizler öncelikle çocuklarımızın geleceği için alt yapı ve tesisleşmeye önem veriyoruz. Çocuklarımızın sokak aralarında kötü alışkanlıklara mahkum edilmesini asla kabul edemeyiz. Gençlerimizin ve isteyen herkesin tüm branşlarda spor yapacağı Mahalle Spor Alanları geliştireceğiz. İzmitli çocuk ve gençlerimizin çeşitli spor dallarında ilk adım altyapısını destekleyeceğiz. Amatör spor kulüpleri ile birlikte yeni mahalle ve köy kulüplerinin oluşmasına destek olacağız. Teknik anlamda diğer tüm hocalarla da görüşüp belediye desteği sağlayacağız. Burada kazanan bireyler değil İzmit’in geleceği ve çocuklarımız olacak” dedi.

10 Mar 2019 - 14:55 - Siyaset



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

03

Kul-aptal - Sevgili Bacımız canım Hürriyet'abla
Bizim yüzümüze güleceksen gel
Asık surat göbeklerden usandık
Güzelyüzünle Kara bahta ak gün salacaksan gel

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 10 Mart 14:55
01

Dobrovski - Gol atamadı galiba yoksa mutlaka yazardın Kocaeli Barış:)

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 10 Mart 14:55


Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler