Hürriyet Cumhurbaşkanı’ndan özür dileyecek mi?

AKP meclis üyesi Muharrem Tutuş yaptığı açıklamada İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’in Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan özür dilemesini istedi

Hürriyet Cumhurbaşkanı’ndan özür dileyecek mi?
Haber albümü için resme tıklayın

Yaklaşık iki dakika süren İzmit Belediye meclisinin ardından AKP İzmit belediye meclis üyeleri kendilerine söz verilmediği için meclis grup toplantı salonunda basın açıklaması düzenledi. Bu toplantıda konuşan AKP Meclis Üyesi Muharrem Tutuş: “Gezi Parkı olaylarında Cumhurbaşkanının anne ve babasına ettiği küfürler için tüm anne ve babalardan özür dileyecek mi. Yoksa bunu da mı unuttu?” dedi

14 Oca 2020 - 15:36 - Siyaset



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

02

Ercan - Senin cumhurbaskaninda eski kankasi malum hocasi yüzünden önüne geleni kumpaslarla içeri attığı günleri hatırlayıp ozür dileyecek mi ?

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 14 Ocak 15:36
01

Milli Ant - Kendiniz iftira ve karalama kampanyasında başarılı olamadınız şimdi uzun boylu geri vitesçi yerlicik ve millicik reisinizi mi devreye soktunuz..Geçmiş defterlerinizi sizin açalım bakalım,kaçınız insan içine çıkacak ki siz çıkarsınız sizde o haysiyet ne gezer?

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 14 Ocak 15:36


Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler