“Hocam kürsüye buyurun”

CHP Kandıra İlçe Kongresi’nde konuşmasının ardından adaylarla birlikte Hurşit Güneş’i de kürsüye çağıran CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar birlik beraberlik pozunu tamamladı

“Hocam kürsüye buyurun”
“Hocam kürsüye buyurun”
Haber albümü için resme tıklayın

Cumhuriyet Halk Partisi Kandıra İlçe Kongresi Turan Güneş Kültür Merkezi’nde devam ediyor. Kongrede konuşma yapan Haydar Akar Kandıra’yı alacaklarını ifade ederek şu sözleri kaydetti “Birlikte olmaya devam edersek, eksiklerimizi örtebilirsek, 2023 seçimlerinde hem Kandıra’yı hem Büyükşehir’i alacağız. Ama sizlere çok büyük işler düşüyor. Sokağa çıktığımızda partimizi vatandaşa çok güzel anlatmalıyız. Biz yola, köprüye, hastaneye karşı çıkmamalıyız. Biz yolsuzluğa, talana, yağmaya karşı çıkmalı, bunları anlatmalıyız. Bunu tek başına milletvekillerin, ilçe başkanlarının yapması yetmez. Başarı istiyorsak her birimize bu görev düşüyor. Bunu başarabilirsek iktidar oluruz”

GÜNEŞ’E DAVET

Ardından kongredeki adaylar ile birlikte poz veren Akar, eski CHPKocaeli Milletvekili Hurşit Güneş’i de kürsüye çağırarak “Hocam siz de kürsüye buyurun. Biz kimseyi dışlamıyoruz. Biz birlikte varız. Beraber olduğumuz sürece bizi kimse yıkamayacaktır” dedi.

08 Oca 2020 - 15:50 - Siyaset



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

02

Celal - Hurşit Hoca alır mısın Haydarı Milletvekili listesine bak neler oluyor. ee kurt kocayınca anladın mi Hoca

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 08 Ocak 15:50
01

cemil - Bu haydar dan korkulur ya daha 2 gün önce Hurşit güneşe başka şehirde siyaset yap der bugün kalkar hocam gel der, senin ipinle kuyuya inilmez be haydar

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 08 Ocak 15:50


Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler