Her şey olabilir!

CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay, kendisini ziyaret eden SP İl Başkanı Nurettin Çelik ile çok iyi anlaştığını söyledi. İkili yerel seçimlerde ittifak yapabileceklerinin sinyalini verdi

Her şey olabilir!
Haber albümü için resme tıklayın

Saadet Partisi İl Başkanı Nurettin Çelik ve yönetimi CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay’ı makamında ziyaret etti. Ziyarette konuşan ev sahibi CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay  “Sizi burada görmek büyük bir onur. İl başkanları toplantılarında güzel günler geçirdik. En çok anlaştığımız başkanımız Nurettin Çelik’ti. İl başkanları masasındaki sıkıntıları ilk hisseden ortaya çıkan sizdiniz. Şimdi yerel seçimler geliyor. Her zaman her şey olabilir.  Her siyasi parti ayrıdır. İttifak da olabilir. Bizim bu konuda kesin fikrimiz yok. Diğer siyasi partilerle de görüşürüz her zaman en doğrusu neyse onu yapmaya çalışırız” açıklamalarında bulundu.

BİRBİRİMİZE SAYGI DUYMALIYIZ

SP İl Başkanı Nurettin Çelik ise “Siyaseti uzun soluklu düşünmek zorundayız. CHP kurulduğundan beri bugüne kadar bunu hissettirmiş bir partidir. Biz CHP ile bir önceki seçimde yapılan ittifak ile birlikte bir kaynaşma seviyesi oluşturduk. Önümüzdeki süreç gösterecek hep birlikte göreceğiz” diye konuştu. Yeniden söz alan İl Başkanı Sarıbay ülkede bir gergin hava olduğundan yakındı. Sarıbay, “Biz siyasi partiler olarak birlikte tansiyonu düşürmeliyiz. Farklı düşünebiliriz ama karşı karşıya geldiğimiz zaman bir birimize saygı duymalıyız” şeklinde konuştu.

15 Eki 2018 - 17:41 - Siyaset



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.



Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler