Hedefimiz Büyükşehir

İyi Parti İl Başkanı Şanbaz Yıldız www.kocaelibarisgazetesi.com’a özel açıklamalarda bulundu. Yıldız, 24 Haziran seçimlerinde ittifaktan zararlı çıktıklarını, yerel seçimlerde Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’ni kazanacaklarını, Karaosmanoğlu aday olmazsa yerel seçim sürecinde başarıyı çok daha rahat elde edeceklerini söyledi

Hedefimiz Büyükşehir
Hedefimiz Büyükşehir
+1
Haber albümü için resme tıklayın

Geçtiğimiz aylarda İyi Parti Kocaeli İl Başkanı olarak atanan Şanbaz Yıldız, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte gazetemizi ziyaret etti. www.kocaelibarisgazetesi.com’a özel açıklamalarda bulunan Şanbaz Yıldız, kısa görev süresi içerisinde yaptıklarını, partinin yaşadığı sorunları, yerel seçim sürecini ve İyi Parti İl Başkanı olarak hedeflerini anlattı. Şanbaz Yıldız’ın açıklamaları şöyle; “Ben milliyetçi bir aileden geliyorum. Bütün hayatım boyunca milliyetçiliği benimsedim. Başka bir çizgiye kaymadım. Milliyetçi liderimiz Meral Akşener’in yeni parti kuruluş sürecinde yanındaydım. Elimden gelen desteği sundum. Bugün il başkanlığı görevindeyim. Sade bir üyeyken de il başkanı iken de tek önceliğim partimin çok daha iyi bir konuma gelmesi.

HATALAR BENİM, DOĞRULAR PARTİMİN

Ben siyaseti seviyorum. Bugüne kadar pek çok görev üstlendim. Hiçbir görevimi tesadüfen yapmadım. Bugün görevimin başındaysam başarılarla anılmak, Kocaeli’de İyi Parti’yi daha iyi noktalara taşımak için varım. Önümüzde yerel seçin sürecinde 5 ay gibi kısa bir süre var. Bizim amacımız bu 5 aylık sürede maksimum neticeyi alabilmek. Artık yapılan bütün hatalar benim hatalarım, doğrular ise partimin doğrularıdır. Benim siyaset anlayışım ve düsturum bu. Bizden önce görev yapan arkadaşımız çok kısa bir sürede seçimlere hazırladı partimizi ve zor şartlarda bir milletvekili çıkardık. Biz çıtamızı daha da yükseltmek istiyoruz. 1 ay içerisinde 12 ilçe teşkilatımızı yeniden oluşturduk.

1.500 KİŞİ SAHADA OLACAK

Kocaeli genelinde 485 köy ve mahallede temsilcilerimizi oluşturuyoruz. Mahalle başkanlıklarımızda 3’er kişinin görev yapması için çabalıyoruz. Bu da 1.500 kişilik aktif bir ekiple kent genelinde bütün köy ve mahallelerde çalışmamız anlamına geliyor. Biliyorsunuz partimizde kadın kolları bulunmuyor. Bu sebeple il yönetimimizde Kadından Sorumlu İl Başkan Yardımcılığı görevine iki arkadaşımızı getirdik. Yönetici eşleri ile özel bir toplantı yapıldı. Partimizde yönetici olarak görev yapan bütün arkadaşlarımızın eşleri de siyasetimize ortak edildi. Kadınlarımız çok geniş kadrolarla sahada olacaklar. Sıkmadık el girmedik ev bırakmayacağız. Yerel seçimlerde başarının anahtarı vatandaşımıza birebir temas etmektir.

İZMİT İLÇEYİ AKŞENER İSTEDİ

Partimiz Kocaeli’de kimi yol kazaları yaşadı. Biz geçmişten ders çıkararak günümüzde yolumuza devam ediyoruz. İzmit ilçede çok ciddi başkan adaylarımız vardı. İlçe teşkilatımızı yönetmek için pek çok isim hem bana hem de parti kurullarımıza taleplerini iletti. Ancak genel başkanımız Meral Akşener İzmit ilçede kadın bir teşkilat başkanı istedi. Özellikle bir isim belirtmedi. Bu sebeple kendi yönetimimden, çok güvendiğim bir ismi İzmit ilçe başkanı olarak atadım. Kendisi partimizi en iyi şekilde temsil ediyor. İlçe yönetimini de kısa sürede oluşturdu. Biz artık parti içi tartışmaları bir kenara bırakmalıyız. Evet parti içi bir yarış olur ancak seçim dönemlerinde parti içi yarışlardan çok diğer partilerle olan iktidar yarışına odaklanmalıyız.

KARAOSMANOĞLU’NUN ADAYLIĞI

24 Haziran ittifakı bizim için iyi olmadı. Biz ittifakın gereğini yaptık ancak diğer siyasi partiler yapmadı. Bu sebeple potansiyelimizin altında oy aldık. İttifaktan zararlı çıktık. İyi Parti olarak elimizde şu anda 9 belediye bulunuyor. Yani yerel seçim sürecinde bizim kaybedecek bir şeyimiz yok. Ben ‘ittifak yapılmaz’ demiyorum. Ancak ittifak yapılacaksa özellikle CHP’nin cömert davranması gerekiyor. Aksi halde bir ittifak olacağını düşünmüyorum Bizim ittifakımız milletle olacaktır. Genel başkanımızın hemşerileri ile buluşması, sahada bize ayrı bir güç katacak. Kocaeli’de çok büyük bir başarı bekliyoruz. Hedefimiz Büyükşehir Belediyesi’ni almak. Biz Büyükşehir’i kazanacağız. Eğer Karaosmanoğlu aday olmazsa Büyükşehir’i çok daha rahat kazanırız.

DAHA İYİ NELER YAPARIZ

Benim siyaset anlayışımda kavga gürültü yok. Polemiklere girmek istemiyorum. Özellikle yerel seçimlerde siyasi tartışmalar içerisine girilmesini doğru bulmuyorum. Her belediye kentini iyi yönetmek ister. O belediyeyi ve belediye yönetimini kötüleyerek, saldırarak onu destekleyenleri kendi yanınıza çekemezsiniz. Biz bütün kentleri artıları ve eksileri ile inceliyoruz. Kocaeli’de de neler yapıldığını inceliyoruz. Biz neleri daha iyi yapacağız halkımıza bunları anlatacağız.”

09 Kas 2018 - 14:21 - Siyaset



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

04

Ccc - Serdar kamamdan sonra harika bir seçenek kocaelideki milliyetçi, muhavazaker ,demokrat ak partili,saadetli her kesimi kucaklayabilecek bir isim iyi partiyi izmitte şaha kaldıracak bir isim...

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 09 Kasım 14:21
03

Cemil - Hemşerim sen kimin değirmenine su taşıyorsun nerenin il başkanısın

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 09 Kasım 14:21
02

Ali - Akıllı siyaset yürütüyor. Kocaeli de şahbaz by iyi part adına dengeleri değiştirecek gibi.çünkü ben ve benim gibi ak partiye oy veren seçmen artık yeni bir arayış içerisine girdik.artık son dönemde sayistay raporları içimizi kararttı. .

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 09 Kasım 14:21
01

Zenci musa - Aklı sıra Karaosmanoğlu aday olsun diye uğraşıyor. Karaosmanoglunun yıprandığını biliyor. Bizde yedik.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 09 Kasım 14:21


Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler