Harun Yıldızlı’ya delegelerden tepki

CHP Kocaeli İl Başkan adayı Harun Yıldızlı’ya delegelerden tepki geldi

Harun Yıldızlı’ya delegelerden tepki
Harun Yıldızlı’ya delegelerden tepki
Haber albümü için resme tıklayın

CHP’de 1 Mart’ta gerçekleştirilecek olan il kongresi öncesi, il başkan adayı Harun Yıldızlı’ya delegelerden tepki geldi. Kongre öncesi delegeler ile iletişim kurmak için hepsini bir Whatsapp grubunda toplamaya karar veren Harun Yıldızlı, neredeyse bütün delegeleri “CHP İl delegeleri” isimli bir whatsapp hattında topluyor.

Fakat grup kurulup delegeler gruba eklendikten sonra delegelerin birçoğu gruptan ayrılıyor ve bilgileri dışında böyle bir gruba eklendikleri için tepki gösteriyorlar.

Daha sonrasında da Harun Yıldızlı’da gruptan ayrılıyor. CHP İl Delegeleri bilgileri dışında il kongresine kısa bir süre böyle bir işe girişilmesine tepki ortaya koyuyorlar.

21 Şub 2020 - 11:45 - Siyaset



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

03

CHP’li - CHP il başkanlığına aday ve CHP’li bir kişi ,ayırım yapmamış tüm CHP’li delegelerle ortak WhatsApp grubu kurmuş ve bu eleştiriliyor!İnanılır gibi değil, biraz adil olun, taraflı olmayın lütfen.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 21 Şubat 11:45
02

izmitli - HERKES KURUYOR WHATSAP GRUBU. AYIP BİŞEY Mİ. İSTEMEYEN ÇIKAR KİBARCA

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 21 Şubat 11:45
01

6 ok - Ne yapsalar boş 1 Mart itibariyle firavunlar kaybedecek 15 yıllık saltanat bitecek. Hikmet başkan geliyor

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 21 Şubat 11:45


Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler