Harun Yıldızlı’dan 10 söz

CHP’de seçime sayılı günler kala çalışmalarını hızlandıran İl Başkan Adayı Harun Yıldızlı sosyal medya hesapları üzerinden 10 maddelik bir bildiri yayınlayarak partililere söz verdi

Harun Yıldızlı’dan 10 söz
Harun Yıldızlı’dan 10 söz
+10
Haber albümü için resme tıklayın

CHP İl Başkan adaylığı yarışının favori ismi Harun Yıldızlı seçime sayılı günler kala çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Çalışmalar kapsamın son olarak 10 önemli söz verdiğini söyleyerek bir açıklama yapan Yıldızlı, “sözümüz söz” diyerek vaatlerini aktardı. Bildirgede gençler, kadınlar, ön seçim ve ortak akıl gibi önemli konuların altını çizen Yıldızlı, “Kutuplaştırmadan yana olmayan birleştirici bir anlayışın savunucuyuz” şeklinde ifadelere yer verdi.

İşte o 10 söz…

22 Şub 2020 - 12:18 - Siyaset



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

04

Güler Varoçlu - en güzel 5.söz ve 8.söz.....daha da güzeli BEN değil BİZ denilmesi......Hayırlı olan kazansın.tüm elini taşın altına koyan ,emek veren yüreklere teşekkür ...

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 22 Şubat 12:18
03

Irmak - Sözüm Söz kadınlara özel projeler üreteceğiz demişsin..Sözüm Söz Kadınlara Adayliklarda pozitif ayrımcılık yapacağız destek olacağız diyememissin..Yazık..

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 22 Şubat 12:18
02

yalan - il başkanlığını hukuk bürosuna çevirdiniz işinize gelmeyen herkesi disiplinle tehdit ettiniz bir çok haklı arkadaşı ihraç ettiniz .........

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 22 Şubat 12:18
01

izmit - Fatma Başkan böyle giderse siz Büyükşehir'i değil İzmit'i kaybedeceğiz. Fatma hanımda seni destekliyor Büyükşehir'i alacağını düşünüyor. Hikmet başkan olsa Fatma başkan daha rahat olur ama o Harun Yıldızlı diyor.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 22 Şubat 12:18


Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler