“Harun Başkan AK Parti’den yardım bekliyor!”

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın’ın evinin önünde çöp toplayan vatandaşları paylaşarak eleştirilerde bulunan CHP Kocaeli İl Başkanı Harun Yıldızlı’ya AKP İzmit İlçe Başkanı Ali Güney’den cevap geldi

CHP Kocaeli İl Başkanı Harun Yıldızlı Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın’ın evinde çöpten ekmek toplayan vatandaşları paylaşarak mutlu şehir sloganı üzerinden Başkan Büyükakın’a yüklenmişti. O sözlere yanıt veren AKP İzmit İlçe Başkanı Ali Güney şu ifadeleri kullandı: “İzmit’i 1,5 yıldır CHP yönetiyor. Üstelik sloganları da “İzmit gülümseyecek” idi.

Bir buçuk yıldır ortaya hiçbir icraat koymadan şimdi kalkıp sosyal belediyecilik dersi vermeye çalışıyor. Kocaeli Büyükşehir Belediyemiz son dönemde İzmit’te birçok evsizi, barınma merkezlerine aldı. Evi yanan, yardıma muhtaç insanın yardımına koştu. Ancak İzmit Belediyesi ne yaptı, doğrusu merak ediyoruz.

“AK PARTİ’DEN YARDIM BEKLİYOR”

CHP İl Başkanı Harun Yıldızlı’nın bile bu fotoğrafı kendi belediye başkanı yerine Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımıza göndermesi, kimin çalışıp, kimin yan gelip yattığının da bir göstergesidir. Harun Başkan da belli ki, İzmit Belediyesi’nden umudunu kesmiş durumda. İcraat üretmek yerine hala AK Parti’den yardım bekliyor. İzmit Belediyesi bu vatandaşımızı bulamazsa, biz kendisini bulup sorununu çözeceğiz. Merak etmesin”

21 Eyl 2020 - 12:15 - Siyaset



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

04

Ak Gençlik - Saf mısın İzmit'i kaybetmemizin sebebi? Adam diyor ki, bu açlığın sebebi iktidar. Galiba doğru da söylüyor.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 21 Eylül 12:15
03

İZMİTLİ - EVET BAŞKANIM İZMİT AĞLIYOR HER TARAF BERBAT

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 21 Eylül 12:15
01

Ersoy Kandemir - Çok iyi siyaset yapıyorsun,aynı kararlılıkla devam etmeni temenni ediyorum,sayende İzmit garanti belki Büyükşehir’i de Chp alır demek istiyorum.Nasip olur mu bilinmez olursa ben yine bağımsız adayım.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 21 Eylül 12:15


Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler