“Hangi saltanat? iki yıldır yatan sizsiniz”

AKP İzmit Belediye Meclisi Grup Başkanvekili Mustafa Soydabaş, iki yıldır yatıp, hiçbir iş yapmayan İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’in, “Gezi Parkında öğrendiği sözlerle hala milletvekili gibi konuşuyor. İki yıldır oturduğunuz yerden belediye yönetiyorsunuz, hangi saltanattan bahsediyorsunuz?” dedi.

AKP İzmit Belediye Meclisi Grup Başkanvekili Mustafa Soydabaş, bugün yapılan Aralık Ayı Meclis Toplantısında sakin giden görüşmelerin İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet tarafından bilerek proveke edildiğini, kavga çıkartmak için meclis üyelerinin sözünü kesip, hakaret yağdırdığını belirterek şunları söyledi: “Bizler her kelimemizi seçerek konuşuyoruz. Halkımızın verdiği desteği boşa çıkarır, milletimizi mahcup ederiz diye en ufak gereksiz tartışmaya, çekişmeye girmiyoruz. Ama karşımızda ağzına geleni söyleyen, hakaret etmekten çekinmeyen bir anlayış var. Bugüne kadar verilen hiçbir söz tutulmadığı halde biz kimseye yalancısın demedik. Ama İzmit Belediye Başkanı her fırsatta haksız olduğu halde meclis üyelerine yalancısın diyerek susturmaya çalışıyor. İzmit’te iki yıl geçti. Ortada ne proje, ne hizmet var. Milletimize verdikleri sözleri hatırlattığımız sinirlenip, kontrolü kaybediyor. Gezi Parkı eylemlerinde ne öğrendiyse o kafayla siyaset yapmayı sürdürüyor. İki yıldır oturduğu yerden, hiç iş yapmadan belediye başkanlığı yapan kendisi olduğu halde AK Parti’ye dil uzatıp, saltanattan bahsediyor. İki yılda kimin saltanat peşinde olduğunu halkımı gördü” dedi.

01 Ara 2020 - 17:05 - Siyaset



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

12

Selahattin - Mustafa soydabaş sende biraz karekter varsa eski AKP li arkadaşın yorumuna cevap versene

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 01 Aralık 17:05
11

ÜMİT - Demekki daha yatmak için 16 yilimiz var.
Siz 18 yıldır yatıyorsunuz.
IZMIT NİYE GITTI BOŞA KONUŞMA....

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 01 Aralık 17:05
10

Eski Ak Partili - Mustafa Bey, sen nispeten parti içindeki düzgün olanlardan birisin. Söylediğine inanıyor musun? 1. Nevzat Doğan, Güray Oruç'un karısının dayısı. Belediye Başkan Yardımcısı olması etik miydi? 2. Türgev'e bedelsiz kiralanan bina, değiştirilen halı ve dekorasyon içine sindi mi? 3. Zamanında el altından Belsa'yı satacaklarında Maas Guarantee isimli paravan şirket, mideni bulandırmadı mı? 4. Muhtar İbrahim Efe'nin bankamatik memuru olması seni rahatsız etmedi mi? 5. Canım belediyem, yatıyoruz bir de üzerine para veriyorlar söylemindeki kız gibi kaç kişi vardı belediyede, aldığı para hak mı? 6. üç dört şirketten yönetim kurulu maaşı almak hak mıdır? 7. İzmit Belediyesi'nde Belsa Otoparkında yatan özel araçlar ne derece rahatsız etti seni? 8. Sibel Gönül'ün kardeşlerinin işlerinde torpil yapılmış mıdır? 9. Seçimden günler önce Nevzat Doğan tarafından belediyeye alınan personel, canını acıtmadı mı?

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 01 Aralık 17:05
09

Nesrin - Fatma hanım ilk seçildiği zamandı ramazan ayı bir iftar yemeği toplulugundaydim akplilerin çoğunlukta olduğu bir yemekti ismini vermeyeceğim Akp li meclis üyesi atti tuttu çalışmıyor çöpler toplanmıyor otlar biçiliyor vs çok erken eleştiriyorsunuz dedim eşim ellimi tutu bekle dedi sustum Neyse.tam ertesi gün baska bir toplulukla Fatma başkana hayirli olsuna gittik. Kimse birşey demeden bu mevzuyu başkan söyle açtı işlerini aksatanlar var ben ramazan ayındayız kimsenin ekmeyi ile oynamak istemem nevzat bey döneminde kim varsa herkez aynı işinde devam ediyorsa isleyis ayni olmali ancak resimler geliyor arabayi yolda bir kenara cekip isini aksatanlar var bu böyle devam etmez hakkıyla çalışanlarla yolumuza devam edeceğiz hangi partiden olursa dedi.iki gün sonrada gazetelerde iftar yemegindeki o meclis üyesinin kızı belediyedeki vazife haberleri dedimki ilahi adalet.sizler birilerini haksız yere karalarsanız kendi karanızdan görünmez olursunuz.isin özü kendi hataları oyle çokki gönul işine kanmadı halk e yürekli birilerini istedi sagol Fatma Kaplan Hürriyet İzmitli nin baskani

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 01 Aralık 17:05
07

Mamo - Peki bu kadar çok çalıştınız da izmit i niye kaybettiniz?

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 01 Aralık 17:05
06

İzmitli - Fatma Hanımın da herkes gibi eksikleri hataları olmuştur. Ancak bunu önceki 5 yılda nerdeyse hiçbir elle tutulur icraat yapmayanların söylemesi kadar abest bir şey olamaz.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 01 Aralık 17:05
05

ata - mustafa abi sen omurgalı adamsın ... son dönemlerine kadar seni adam yerine koymadılar şimdi piyon gibi kullanıyorlar belediyede sağda solda gezdirildiğin zamanları ne çabuk unuttun

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 01 Aralık 17:05
04

Cengiz - Halkın içinde olsa ne olur , eleştiren bir vatnadaş gördügünde tersliyor , yerin dibine sokuyor , kibri almış başını gitmiş , sen hala halkın içinde diye yorum atıyorsun , hizmet varmı yok , neyi düzgün yaptı , boş işlerle ugraşmaktan başa , kendi partisiyle bile arası kötü, o yızden kibrinde bogulacak az kaldı

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 01 Aralık 17:05
03

Doğan - Yalan, iftira, hazımsızlık hepsi bu akapelilerde..Sabah akşam sokak sokak gezip çalışan bir başkana böyle yalan dolanla boş yapan bu akape tayfası ilk seçimde sizi tarihin derinliklerine yine bu halk gönderecek.. Azıcık sıkın dişinizi.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 01 Aralık 17:05
02

Ersoy Kandemir - 18 yıldır saltanat sürenlere bir kere ağzını açtığın görüldü mü?

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 01 Aralık 17:05
01

Arkadaş - Kadın devamlı halkın içinde bir o halkın içinde senin gibileri göremiyoruz.Gözünüz dönüyor bütün muhalefete düştüğünüz belediyelerde ki gibi.Her hizmette gölge oluyor,iftira yalanlar ile yapılan işlere köstek oluyorsunuz.İzmitlimisin bilmem ama ben aileden köklü İzmitliyim kendisini göremesemde Leyla Atakan ismini çok duydum ve onun anıları çevremde çok anlatılır yeni Leyla Atakan da Hürriyet Hanımdır benim için,rantınıza çomak sokulunca ağzınızdan ne çıktığı belli olmuyor,boş tiplersiniz..

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 01 Aralık 17:05


Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler