Halkı tören alanında istememişler!

Çayırova Belediyesi CHP Meclis Üyesi 30 Ağustos kutlamaları üzerinden belediye yönetimine yüklenerek bir görevlinin halkı kovmak istediğini ifade etti. Koç yaptığı açıklamada ‘Hem davet ediyorsunuz hem kovuyorsunuz’ diyerek tepki gösterdi

Halkı tören alanında istememişler!
Halkı tören alanında istememişler!
Haber albümü için resme tıklayın

Çayırova Belediyesi Eylül ayı meclisi bugün gerçekleştirildi. Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi’nin izinli olması nedeniyle Meclis Başkanvekili Saadettin Arıkboğa’nın Başkanlık ettiği toplantıda üç gündem maddesi görüşülerek karara bağlandı. Meclise muhalefetin Milli Bayramlar üzerinden Belediye yönetimine eleştirileri damga vurdu. CHP’li Halis Koç, Başkan Bünyamin Çiftçi’nin Milli Bayramlara katılmamasını ve 30 Ağustos kutlamalarına halkın alınmamasını eleştirdi.

30 Ağustos tören alanına halkın alınmamasına eleştiriler yönelten CHP’li Koç şu sözleri kaydetti: “30 Ağustos için hepimize mesaj geldi. Törende her partiden temsilciler, muhtarlar, halkımız da törende yer aldı. Belediye tarafından kısa mesajla önceden bizlere duyuru yapıldı. Ama ne yazık ki bizler Meclis Üyeleri olarak, halkımızla birlikte tören alanının dışında bırakılmak istendik.

“HEM DAVET EDİYORSUNUZ HEM KOVUYORSUNUZ”

Bir görevli ‘Burada görünmeyin, arkada otopark var’ diyerek bizlere emir verdi. Hem bizi davet ediyorsunuz, hem kovuyorsunuz. Kendi sözleriyle çelişenler, şunu iyi bilsinler ki Türk halkı şehitlerine, Gazi Mustafa Kemal’e ve silah arkadaşlarına şükranlarını sunmak için ne sizden ne de başkasından icazet almaz. Atasına karşı minnettar bir milletiz. Belediye Başkanı Çiftçi'nin 2020 Yılı resmi törenlere katılma çizelgesi hazırladık. Bu çizelgede gördüğünüz gibi katılımı olmamıştır. Buradan kendilerini kınıyoruz.''

01 Eyl 2020 - 20:08 - Siyaset



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.



Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler