Hakan Çakar: Erenkaya’yı destekleyeceğiz

Körfez ve Darıca ilçe örgütlerinin açık bir şekilde CHP İl Başkan adayı Harun Yıldızlı’yı destekleyeceğini açıklamasının ardından, CHP İzmit İlçe Başkanı Hakan Çakar ve İzmit’in il delegeleri, İl Başkan adayı Hikmet Erenkaya’yı destekleyeceklerini ilan etti

Hakan Çakar, CHP İzmit İlçe Başkanı seçilmesinde payı olan İl Başkan adayı Hikmet Erenkaya’yı il kongresinde destekleyeceklerini duyurdu. CHP İl Başkan adayı Hikmet Erenkaya, İzmit İlçe Örgütü tarafından KOTO Beyt-ül Kebap’ta organize edilen kahvaltıda, İzmit’in il delegeleriyle buluştu. Programa; CHP İzmit İlçe Başkanı Hakan Çakar, İl Gençlik Kolları Emre Andız, Harun Yıldızlı ile ziyaretlere giderek tepki çeken İzmit İlçe Kadın Kolları Başkanı Birgül Gök, CHP İzmit İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Sefa Aşkın, CHP eski İzmit İlçe Başkanı Orhan Dönmez ve il delegeleri katılım gösterdi.

Programda konuşan CHP İzmit İlçe Başkanı Hakan Çakar, “Hikmet Erenkaya’ya çıktığı bu yolda başarılar diledi ve kendilerine ilçe kongresinde verdiği desteği hatırlattı, teşekkür etti. Çakar, “Bize ağabeylik yaptı, çıktığımız yolda büyük destek verdi. Biz de ona destek vereceğiz, kendisine destek vereceğimizi açıklıyorum” dedi. Çakar’ın ardından konuşan Hikmet Erenkaya ise yaptığı, kente ve partiye kattığı hizmetlerden söz etti.

İzmit gibi güçlü bir ilçenin desteğini arkasına alan Erenkaya'nın 1 Mart'taki kongre için şansı biraz daha arttı.

23 Şub 2020 - 12:18 - Siyaset



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

05

İl delegesi - İl delegeleri Hakan çakar listesinden seçilmiştir, taraf olmaya hakları vardır.eğer başkabir listeden seçildiyse istediği gibi hareket edebilir.
HAKAN ÇAKAR Gurubu seçimi kaybetseydi , mevcut delege seçilemeyecekti.
Seçimde kim kimi desdekledi bunuda biliyoruz.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 23 Şubat 12:18
04

CHP li degiller - malesef yapamadilar izmit delegesi tavrini koymus SIRF hakan ÇAKAR bu şekilde yapti diye TERS tepti.... DÖNMEZ ve KAHRAMAN olmazsa vay bunların haline ...

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 23 Şubat 12:18
03

körfez yaz - Bu açıklamadan sonra gelmeyen il delegelerinin neden gelmediği anlaşıldı.İlce baskani bu aciklama ile hata yapti ve bu hareket tepki oyu olarak sandiga yansiyacaltir.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 23 Şubat 12:18
02

Bünyamin - Kocaelide chp sonsuza kadar muhalefette kalmak istiyor.birkaç sert söylem, biriki güzel laf gaz almak için. chpde kocaeliyi yönetecek ne cesaret var, ne kapasite var, ne beyin var. hemen şimdi gidin akpye orda siyaset yapın. chp kocaelinin vatan-millet sevdası yok. akp -sağdan- kandırıp soyuyor, chp -soldan- kandırıp soyuyor Milleti.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 23 Şubat 12:18


Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler