Gürsel Tekin Kocaeli’ye çıkarma yaptı!

CHP Kocaeli İl Örgütü, İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin ile esnafların sorunlarına ilişkin çözüm önerilerini paylaşmak ve taleplerini dinlemek için İzmit ve Derince’ye çıkarma yaptı

Gürsel Tekin Kocaeli’ye çıkarma yaptı!
Gürsel Tekin Kocaeli’ye çıkarma yaptı!
Haber albümü için resme tıklayın

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun esnafların sorunlarına ilişkin hazırladığı 17 maddelik çözüm reçetesini açıklamasının ardından CHP Kocaeli tüm ilçelerde esnaf ziyaretlerine başladı. CHP Genel Merkezi tarafından başlatılan çalışma kapsamında Kocaeli’deki esnaflara yönelik çalışmalar için görevlendirilen CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin ilimize geldi.

FETHİYE ESNAFINA VE BAŞKAN HÜRRİYET’E ZİYARET

Gürsel Tekin ilk olarak CHP Kocaeli İl Başkanı Harun Özgür Yıldızlı ve il yönetim kurulu üyeleri ile partinin il örgütü binasında bir araya geldi. CHP İzmit İlçe Başkanı Hakan Çakar, CHP Derince İlçe Başkanı Birkan Koçak’ın da aralarında bulunduğu heyet İzmit Fethiye Caddesi esnafı ile ziyaretlere başladı. CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin, CHP Kocaeli İl Başkanı Harun Özgür Yıldızlı ve yöneticiler ziyaretlerin ardından İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet’i ziyaret etti.

CHP’YE DERİNCE’DEN TAZE KAN

İzmit’teki programların ardından Milletvekili Gürsel Tekin, İl Başkanı Harun Özgür Yıldızlı ve yönetim kurulu üyelerinin bir sonraki durağı Derince oldu. İlk olarak Derince İlçe Başkanı Birkan Koçak ve yönetimini ziyaret eden heyet, esnaflarla buluşma öncesinde partiye taze kan kazandırdı. CHP’ye Derince ilçesinden üye olan Burcu Özdilli’ye parti rozetini Gürsel Tekin takdim ederken, Harun Özgür Yıldızlı Atatürk’ün ölümsüz eseri Nutuk’u hediye etti.

DENİZCİLER CADDESİ ESNAFINI DİNLEDİLER

CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin, CHP İl Başkanı Harun Özgür Yıldızlı, İl Yönetim Kurulu üyeleri, İl Kadın Kolları Başkanı Songül Kaya, CHP Derince İlçe Başkanı Birkan Koçak, CHP Derince İlçe yönetimi, CHP Derince Kadın Kolu Başkanı Kezban Camcı, CHP Derince Gençlik Kolu Başkanı Ali Demir, Derince Belediye Meclisi üyesi Erhan Akpınar gün boyu Sırrıpaşa Mahallesi Denizciler Caddesi üzerindeki esnafları ziyaret etti.

ÇÖZÜM REÇETESİ UYGULANSIN

Derince’nin en işlek bölgelerinden olan Denizciler Caddesi üzerindeki tüm esnafların kapısını çalan heyet, kendilerine iletilen sorun ve talepleri dinledi. Ekonomik krizin buhrana dönüşmesinin yankılarını en fazla hissedenler arasında yer alan esnaflar, CHP’nin çözüm reçetesinin uygulanması halinde rahat bir nefes alabileceklerini dile getirdi. Ziyaretlerde özellikle kahvehanelerin pandemi yasakları sebebi ile iş yapamadıkları gözlenirken, boş kalan dükkanların sahipleri 1 ay daha yasakların devam etmesi halinde kepenk vurmak zorunda kalacaklarını ifade etti.

22 Eki 2020 - 16:39 - Siyaset



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.



Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler