Gökhan Ercan iddialı: “İki senede partiyi çok değiştiririm”

CHP İzmit’in başkan adayı Gökhan Ercan seçilmesi halinde “İki sene partiyi yöneteyim çok şey değişecek” derken CHP’nin İzmit’te iyi bir orkestra şefine ihtiyacı olduğunu söyledi

Gökhan Ercan iddialı: “İki senede partiyi çok değiştiririm”
Gökhan Ercan iddialı: “İki senede partiyi çok değiştiririm”
+2
Haber albümü için resme tıklayın

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmit için adaylığını geçtiğimiz günlerde açıklayan Gökhan Ercan, Gazete Barış’ı ziyaret etti. Seçildiği takdirde yapmak istediklerini anlatan Gökhan Ercan projelerinden bahsederken İzmit’te iyi bir koordinasyonla partiyi çok daha ileri taşıyabileceğini söyledi. Gökhan Ercan ayrıca yapacağı ilçe yönetiminde vizyoner isimlerin yer alacağını söylerken mahallelerdeki delegeleri de gözeteceklerini belirtti.

DELEGE SEÇİMLERİ ÖNCESİ ADAYLIĞIM İSTENİYORDU

Gökhan Ercan ilk olarak adaylığı ve kendisi lehine adaylıktan çekilen Nazım Gençtürk ile ilgili açıklamalarda bulunarak: “Adaylığım için delege seçimlerinde önce talep vardı, Nazım Gençtürk benden çok önce delege seçimleri öncesi adaylığını açıkladı. Fakat ben ve Nazım, delege seçim süreci de dahil olmak üzere hiç ayrılmadık. Parti içinden arkadaşlarımızın da ön ayak olmasıyla bir uzlaşı oldu.

NAZIM İKNA OLMASA BEN ADAY OLMAZDIM

Nazım Gençtürk de çok pozitif yaklaştı ve hiçbir zaman ben daha önceden aday oldum demedi. Eğer Nazım Gençtürk aday olsaydı, ikna olmasaydı ben adaylığı düşünmezdim. Bölünüp parçalanmamak lazım. Oyun bozan taraf olmak istemem. Nazım isterse benim yönetimimde olur, başka bir yer istiyorsa mesela il yöneticiliği gibi orayı düşünebilir. Ama Nazım nerede durmak istiyorsa orada duracak. “ ifadelerine yer verdi.

HOBİ OLSUN DİYE ADAY OLMADIM

Ercan daha sonrasında partide yapmak istedikleri ile ilgili açıklamalarda bulunarak: “Bu işi hobi olarak yapalım, zaman geçirelim demedik. 40-45 yaşında bu işe girmedik. Hadi zaman geçirelim ona göre bir tavır alalım demedik hep siyasetini içindeydik. İki sene partiyi yöneteyim iki senede çok şey değişecek. Mahalle temsilcilikleri daha çok önemli olacak. Üyelerin güncellenmesi ile birlikte üyelerin işin içine girmesi sağlanacak. Mahalle temsilciliklerinde beşer beşer gibi daha küçük gruplar halinde görüşeceğiz.  İllaki anlatacakları bir şeyler vardır. Kişiler artık önemsendiklerini hissedecekler.  Benim üyem aktif olsun istiyorum.

ORKESTRA ŞEFİ LAZIM

Dediğim gibi biz hobi olsun diye 40 yaşından sonra dertlenmedik. Siyasette bu işin tozunu yutmak önemli. Hiç siyasetin dışında kalmadım, toplumun derdiyle dertlendim.  Bu kente geldiğimden beri CHP’den kopmadım. Liseli yıllar ve gençlik kollarından beri siyasetin içindeyim. Benim CHP gibi kocaman bir ailem var.

Bizim iyi bir gücümüz var ama bunu yönetecek iyi bir orkestra şefini ihtiyacımız var. Artık İzmit’te güzel bir beste yapacağız. Artık partinin havası değişmeli.  Ben bu partiyi iki sene yönettikten sonra mahallelerdeki üyelerin işe daha çok katıldığı, daha yüksek ses çıkardıklarını göreceksiniz.  Sosyal medyayı hem biz hem partililerimiz daha etkin kullanacağız. Farkı bir şeyler yapacağız.

13 Ara 2019 - 10:37 - Siyaset



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.



Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler