Genel başkan yardımcısı Gönül için geldi

AKP İzmit Belediye Başkan adayı Sibel Gönül’ün aday tanıtım programına gelmek üzere kentimize gelen AKP Genel Başkan Yardımcısı Jülide Sarıeroğlu, program öncesi AKP İl Teşkilatını ziyaret etti

AKP İzmit Belediye Başkan adayı Sibel Gönül’ün aday tanıtım programına gelmek üzere kentimize gelen AKP Genel Başkan Yardımcısı Jülide Sarıeroğlu, program öncesi AKP İl Teşkilatını ziyaret etti. Ziyarete AKP İl Başkanı Abdullah Eryarsoy’un yanı sıra AKP Milletvekilleri Emine Zeybek, Radiye Sezer Katırcıoğlu, AKP İstanbul Milletvekili Mihrimah Belma Satır, AKP İl Gençlik Kolları Başkanı Emre Kahraman, AKP İl Kadın Kolları Başkanı Serpil Yılmaz, Büyükşehir Belediye Başkan adayı Tahir Büyükakın, İzmit Belediye Başkan adayı Sibel Gönül, ilçe belediye başkan adayları, ilçe başkanları ve çok sayıda partili katılım gösterdi.

Ziyarette ilk olarak söz alan AKP İl Başkanı Abdullah Eryarsoy, “Kocaeli teşkilatları her zaman olduğu gibi çalışmalara devam ediyor. Tam gün sahada çalışıyoruz. Şuanda 13 belediyenin 13’ü de bizde. 31 Mart seçimlerinden sonra yine 13’te 13 yapacağız” ifadelerini kullandı.

Eryarsoy’un ardından söz alan AKP Genel Başkan Yardımcısı Jülide Sarıeroğlu, “Ben bugün Sibel başkanım için buradayım. Bu AKP’de kadın dayanışmasıdır. Sibel başkanımın genel merkezde bunca yıl birlikte çalıştık. Kendisinden çok şey öğrendik ve bizlere yol açtı. Bugün İzmit belediye başkan adayı olarak yol yürümeye devam edecek.  Milletvekili olmadan önce Sibel hanımın ekibinde yer alıyordum” diye konuştu.

Konuşmasının devamında Sarıeroğlu, “Kocaeli her zamanki yerindeydi. Kocaeli teşkilatı her zaman yüzümüzü güldürdü. AKP olarak Kocaeili vatandaşlarımıza hizmetler sunuyoruz. Kocaeli’de yine 13-0 yapacağız inşallah. Kocaeli teşkilatımıza ve vatandaşlara güveniyoruz. Erkek kardeşim de Kuzun yıllardır Kocaeli’de yaşıyor. O yüzden Kocaeli’yi yakından takip ediyoruz” ifadelerini kullandı.

03 Şub 2019 - 19:27 - Siyaset



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

04

Hasan Hakdan - Yemin ederim elim kesilse idi size 16 senedir bir tek oy veremeseydim. Yazıklar olsun şu duruma bak. Sebebi de bunların peşine takılan bizleriz.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 03 Şubat 19:27
03

Berkant - Abi sabah sabah güldürdün beni. Allah sana uzun ömürler versin.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 03 Şubat 19:27
01

Berkant - Abi sabah sabah güldürdün beni. Allah sana uzun ömürler versin.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 03 Şubat 19:27


Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler